Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“OYUNLARINA OYUN HODRİ MEYDAN”

“OYUNLARINA OYUN HODRİ MEYDAN”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Altınlarınızı ve dolarlarınızı bozdurun” çağrısına Bolulu vatandaşların destek vermesini değerlendirdi.

 Doğanay; “Özveri gösteren döviz bürosu önündeki Bolulu hemşerilerimize hasseden teşekkür ediyorum. Bu süreç geçecek. Ülkenin gelişmesini hiç kimse engelleyemeyecek. Oyunlarına oyun, hodri meydan diyoruz” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, ABD’nin ülkemize karşı yaptırım kararı ve ekonomik savaşa ilişkin bir açıklama yaptı.  Bu konuda siyasi partilere, cebindeki dövizini bozduran, bozdurmak için destek veren herkese teşekkür etti.

“GELİŞİYOR, DEĞİŞİYOR, DÖNÜŞÜYOR”

Nurettin Doğanay, Türkiye’nin dünya arenasında gelişen, değişen ve dönüşen bir büyüme gösterdiğini belirterek; “Özveri gösteren döviz bürosu önündeki Bolulu hemşerilerimize hasseden teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu o çağrıya cevap vermek adına hassasiyet gösteriyorlar. Özellikle bu son 1 yıl içerisinde ülkemiz dünya arenasında ve Avrupa’da en fazla büyüyen ülke, dünyada 3’üncü sırada 7,4 oranlarında büyüyen ülke, ihracat ve ithalat girdilerine baktığımız zaman ciddi anlamda gelişiyor, değişiyor ve aynı zamanda da dönüşüyor” diye konuştu.

“İBADETİ ORUÇ OLAN BİR MİLLETİZ”

Türkiye’ye diz çöktürmeye çalıştıklarını kaydeden Doğanay; “Ortadoğu coğrafyasında ve Avrupa kısmına baktığımız zaman o eski Türkiye’yi özleyenleri rahatsız ediyor. Onların rahatsız olmasından dolayı bugün itibari ile baktığımız zaman ekonomik anlamda dolar üzerinden operasyon çekerek Türkiye’ye diz çöktürmeye kalkıyorlar.  Türkiye’ye diz çöktürmeye kalkanlar şunu bilmeli; bu milletin tarihini geçmişini çok iyi okumalılar. İbadeti oruç olan bir milleti parayla, pulla, Amerikan Dolarıyla imtihan etme şansınız yok. Biz geçmişte öyle badireler atlattık ki; (son 17 yıldan bahsetmiyoruz) Türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana, Osmanlının son dönemlerinden beri aç kalırız ama söz konusu vatan ve millet, ülkenin geleceği ve bekası olduğunda hiçbir şekilde tereddüt etmeden gereğini yapan bir milletiz. O noktaya geldiğimiz zaman sağcısı, solcusu ile hiçbir parti gözetmeden bu hassasiyeti gösteriyoruz. Bu manada siyasi partilere, açıklama yapan, cebindeki dövizini bozduran, bozdurmak için destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BU SÜREÇ GEÇECEK”

Sıkıntılı bir süreçten geçildiğini ama bunun atlatılacağını vurgulayan Nurettin Doğanay; “Birçok badireler atlattık. Gezi olaylarından, 17- 25 olayları en son FETÖ hainin yapmış olduğu kalkışmadan tutunda her şey denediler. Baktılar ki en son bir de ekonomik anlamda sıkıştıralım. Sayın Cumhurbaşkanımız da ; “Oyununuzu gördük hodri meydan” dedi. Evet, oyunlarını gördük ve diyoruz ki hodri meydan. Sıkıntılı bir süreç olacak mı bunlar oluyor. Ama bu millet bunu da atlatacaktır diye düşünüyorum. Ben esnafımızın, vatandaşımızın da bu konuda hiçbir şekilde tereddüde düşmemesini özellikle tavsiye ediyorum. Bu süreç geçecek. Ülkenin gelişmesini de hiç kimse engelleyemeyecek. Varsın onların dolarları ısa bir dönem için bira fazla prim yapsın, varsın sözüm ona operasyon çekmeye kalksınlar. Ama bu millet bu operasyonların hiçbir tanesini yemeyecek. Oyunlarına oyun, hodri meydan diyoruz. Sonuç olarak bu işten de kazançlı çıkacak” şeklinde konuştu. 

Etiketler: