Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

STOPERLERİ PERİŞAN ETTİ

STOPERLERİ PERİŞAN ETTİ


Boluspor ligin ilk karşılaşmasında Osmanlıspor’u 1–0 mağlup etmesiyle birlikte yeni transfer Özgür Can Özcan 90 dakika boyunca mücadelesi ile öne çıkarken, tecrübeli oyuncu rakip stoperlerin sert müdahaleleri ile de karşı karşıya kaldı.

Özgür Can Özcan, Osmanlıspor karşısında sınıfı geçti. Sezona kamp yaparak hazırlanan ve birkaç gün önce Boluspor’a katılan forvet oyuncusu ligin ilk haftasında ilk 11’de sahaya çıktı. Geçtiğimiz yılı 14 gol ile sezonu kapatan Özgür Can Özcan, 2018–2019 futbol sezonuna Boluspor formasıyla start verdi.

Özcan, Osmanlıspor karşısında mücadelesi ile dikkat çeken ve futbolu ile rakip stoperlerin sert müdahaleleri ile karşı karşıya kaldı.  Stoperleri zorlayan ve Boluspor’un rakip ceza alanda güçlü kalması ile birlikte hava toplarındaki hakimiyeti ile birlikte maçın ikinci yarısında rakip sahada top tutmakta zorlanılan anlarda orta sahaya kadar gelen Özgür Can topun Boluspor’da kalmasını sağladı ve aldığı faullerle kırmızı beyazlıları ayakta tuttu.

Karşılaşma sonrasında ise ne kadar sert müdahalelerle karşı karşıya kaldığını gösteren Özgür Can aldığı darbeyi de objektiflerimize gösterdi.

Etiketler: