Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA OTOBÜS DURAĞINA ÇARPTI

BOLU'DA OTOBÜS DURAĞINA ÇARPTI


OTOBÜS DURAĞI PARAMPARÇA OLURKEN, ARAÇTA BULUNAN İKİ KİŞİ YARALANDI.
Bolu’nun Karacasu Beldesi yolu üzerinde kavşakta önüne çıkan arabaya vurmamak için direksiyon hakimiyetini kaybederek Belediye otobüs durağına daldı. Otobüs durağı paramparça olurken, araçta bulunan iki kişi yaralandı.
Kaza dün akşam sat 23.15 sıralarında Karacasu beldesi yolu üzerinde meydana geldi. 14 GC 780 plakalı aracın sürücüsü Muammer Çakır, kavşağa girdiğinde karşısına çıkan bir araca çarpmamak için manevra yapınca bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedince, yol kenarındaki belediye otobüs durağına daldı. Şiddetli çarpma sonucu otobüs durağı paramparça olurken, kazayı gören vatandaşlar; “İyi ki kaza gece oldu. Şayet gündüz vakti olsaydı, durakta bekleyen vatandaşlar olur ve ölümle sonuçlanırdı” dediler.
Kazada araç sürücüsü Muammer Çakır ile yolcu durumunda olan İlknur Çakır çeşitli yerlerinden yaralandılar. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, belediye de otobüs durağında hasar tespit çalışması yaptı. Durağın hasarının sürücüden talep edileceği öğrenilirken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.