Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK Parti’den Esnaf Kefalet Kooperatifine ziyaret

AK Parti’den Esnaf Kefalet Kooperatifine ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve parti yönetim kurulu üyeleri Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. 

AK Partilileri Bolu Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş,  Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladı.

Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Yoltaş, “AK Parti olarak esnafın sorun ve isteklerinde her zaman yanımızda durarak bizlere destek oldunuz, bundan sonrada desteklerinizin devam edeceğinden hiç kuşkumuz yoktur” dedi.”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise, Bolu Esnafı ve halkı için mevcut durum ve yapılması gerekenler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Aydın, daha önce partideki görevi sırasında Bolu Halkının ve esnafının yanında olduğunu ve bugünden sonrada Ankara’da mecliste de Bolu Esnafının ve Bolu halkının sesini duyurmaya devam edeceğini dile getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz da ziyarette bir konuşma yaptı. Yılmaz, “24 Haziran seçimlerinde verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere ve Bolu Esnafına teşekkür ediyorum. Bolu Esnafları ve Halkı için daha iyi yaşanılabilir bir kent haline getirebilmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bolu için ve Bolunun dünyanın yaşanılır en güzel kentlerinden biri olması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı Bolu Esnaf Kefalet Başkanı Ahmet Yoltaş, Yönetim ve Denetim kurulu üyeleri teşekkür ve başarı dileklerini iletti. 

Etiketler: