Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAÜ VE GAÜ STANDI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

KAÜ VE GAÜ STANDI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR


Kıbrıs ve Girne Amerikan Üniversitesi Bolu- Düzce Temsilcisi Nuray Namdar, uluslararası eğitim fırsatları, bölümler ve tercihler hakkında bilgiler verdi. Namdar; “Üniversiteler hakkında genel bilgi almak adına hem de tercih konusunda destek almak adına stantlarımıza gelebilirler. 14 Ağustos akşamına kadar buradayız. Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgi almak için bekliyoruz” dedi.

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilere bilgilendirme yapmak, tercihler konusunda destek vermek amacıyla İzzet Baysal Caddesinde GAÜ ve KAÜ standı açıldı. Bir hafta boyunca açık olacak stantta öğrencilere ve velilere üniversite tercihleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yardımcı olunacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kıbrıs ve Girne Amerikan Üniversitesi Bolu- Düzce Temsilcisi Nuray Namdar; tercih yönlendirmesi konusunda destek verdiklerini belirterek; “Bu sene tercih dönemi biraz sıkıntılı. Sistem değişmesi ve sıralamalar ile ilgili öğrencilerin kafası çok karışık. Bu yüzden de yönlendirme yapmak adına özel bir firmanın aracılığı ile bu standı açtık. Birkaç üniversitenin katılımı ile bir hafta boyunca burada olacağız. Öğrencilere doğru tercih yapma ya da nerelere girebilirler konusunda destek vereceğiz. Ayrıca birkaç özel üniversitenin de tanıtımını yapacağız. Kıbrıs’ta iki üniversitenin Bolu- Düzce temsilcili olarak standımızı açtım. Hem üniversite hakkında bilgi veriyorum hem tercih yönlendirmesi konusunda destekçi oluyorum.

“YAŞAM KOŞULLARINI ANLATIYORUZ”

Üniversite; 33 senelik Kıbrıs’ın ilk kurulan üniversitelerinden. Bir de kardeş üniversite diye aynı kurucunun kurmuş olduğu farklı bir üniversite de Lefkoşa’da. Hem Kıbrıs’ı tanıtıyoruz hem oradaki yaşam koşullarını anlatıyoruz. İnsanların kafasında farklı düşünceler var Kıbrıs ile ilgili. Çok pahalı yaşamak çok zor döviz bazında hayat nasıl olur gibi onları kırıyoruz bir noktada. Okumanın daha kolay ve güvenli olduğunu belirtiyoruz.

“STANTLARIMIZA GELEBİLİRLER”

14 Ağustos akşamına kadar buradayız. Üniversiteler hakkında genel bilgi almak adına hem de tercih konusunda destek almak adına stantlarımıza gelebilirler. İstanbul’dan başka bir özel üniversitemiz de var. Ekip olarak sabah 10.30 akşam 10.30’a kadar buradayız. Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgi almak için bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Etiketler: