Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZGÜRCAN FORMA BEKLİYOR

ÖZGÜRCAN FORMA BEKLİYOR

Ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan Boluspor’un yeni transferi Özgürcan Özcan son iki yıl gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Geçen sezon Gazişehir Gaziantep FK takımı ile rakip filelere 14 gol gönderen tecrübeli santrafor ligin ilk karşılaşması için Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’dan forma bekliyor.

Son iki yıl performansı ile dikkat çeken golcü oyuncu Özgürcan Özcan yeni takımı Boluspor ile ilk antrenmanına çıkarken ligin ilk karşılaşması olan Osmanlıspor maçı için teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan forma bekliyor. Eski takımı ile kamp sezonunu geçiren ve hazır olan golcü oyuncu ilk çalışmasında ben hazırım mesajı verdi.

Geçtiğimiz iki sezonda toplamda 26 gol ile dikkat çeken golcü oyuncu 2016-2017 sezonunda Giresunspor forması ile 12 gol atarken 2017-2018 sezonunda Gazişehir Gaziantep FK takımı ile 14 gole imza attı. Özgür Can Özcan gecen yıl 35 karşılaşmada görev alırken bu maçlarda 25 karşılaşmada 11’de görev alarak takımına katkı sağlamıştı.

Yeni sezon için Boluspor gol silahı olan tecrübeli golcü Osmanlıspor maçı ile son iki sezonki performansını devam ettirmeye çalışacak.

Etiketler: