Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RESMEN BOLUSPORLU OLDULAR

RESMEN BOLUSPORLU OLDULAR


Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Boluspor, transfer döneminin sonuna yaklaşırken iki futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Kırmızı Beyazlı ekip, stoper mevkiine takviye olarak Bulgar futbolcu Daniel Dimov ve Azeri asıllı sol bek Ufuk Budak ile anlaştı.

Boluspor Karaçayır tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Bulgaristan Süper Ligi ekiplerinden Çerno More takımından stoper Daniel Dimov ve en son Samsunspor’da oynayan Azeri sol bek Ufuk Budak ile sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Oyuncuların Boluspor’u tercih etmelerinin sebebi kulübümüzün itibarıdır” dedi. Çarıkçı: “Transfer sezonunun yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz. Bugün de iki transferimiz kulübümüze kazandırılacak inşallah. Bir hafta önce gelen Ufuk Budak, kendisi bu liglerde sol bek oynayan bir kardeşimiz. Kendisiyle 2 yıllık bir mukavele yapacağız. Bir de stoper mevkiinde eksik gördüğümüz, şuanda Bulgaristan süper liginde Cherno More takımında 3 maç yapmış. Daha önce de hem Manisaspor hem Denizlispor da oynamış Daniel Dimov var. İkisi de Sait hocamızın öğrencileri. Dimov ile de 2 yıllık bir anlaşma yaptık. Özellikle bu transferlerde iki topçuya da teşekkür ediyorum. Bu transferlerin gerçekleşmesinin sebebi, her zaman dediğim gibi; Kulübümüzün yapısının düzgün olması, bilinmesi, itibarımızın iyi olmasından kulübümüzü dolayı tercih etmişlerdir. Bu hafta Cumartesi akşamı ilk maçımıza çıkacağız. Başta teknik heyet, yönetim kurulumuz ve futbolcu kardeşlerimiz heyecanlı. Bir santrafor dışında, bu seneki transferimizi %90 oranında tamamladık. Bütün futbolcu kardeşlerimizi hazırlık kampından geçirdik, bu hafta ki Osmanlıspor maçında sahneye çıkacaklar. İnşallah bu sezon, Boluspor’a ve Türk futboluna hayırlı olur, iki transfere de hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

 “EN ÜST HEDEFİ NE KADAR İSTEDİKLERİNİ VE AMAÇLADIKLARINI GÖRDÜM”

Daha önce Manisaspor ve Denizlispor formaları giyen Bulgar oyuncu Daniel Dimov, imza törenin ardından yaptığı konuşmasında, “Boluspor’a katıldığım için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, öncelikle başkan ve daha sonra Sait hocama. Buraya katıldığım için mutluyum dedim, çünkü ilk intibalarımdan itibaren buranın ne kadar profesyonel bir kulüp olduğunu gördüm. En üst hedefi ne kadar istediğini ve bu hedefi ne kadar amaçladığını gördüm. Buradaki herkesin bana ne kadar yardımcı olmayı istediğini gördüm.  Bu yüzden ilk günden beri hissettiğim bu arkadaşlık ortamında bulunmak benim için çok önemli ve özel bir duygu. İyi ki buraya geldim, umarım sezon sonu hedeflediğimiz yere, Süper Lige ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

 “ÇOK DİNAMİK, ÇOK HIRSLI BİR TAKIM GÖRDÜM”

Daha önce Gaziantep BB, Kayserispor, Manisaspor ve Samsunspor’da forma giyen ve aynı zamanda Azerbaycan milli takım oyuncusu olan sol bek Ufuk Budak ise çok dinamik bir takım gördüğünü ifade etti. Budak: “Bende transferimde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Başta başkanımız olmak üzere, Sait hocamızın da güvendiği için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık bir haftadır buradayım. Çok dinamik, çok hırslı bir takım gördüm. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu hafta da ilk maçımız var. İyi başlayıp, hedefimize ulaşıp ligi bitirmek istiyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olur inşallah” dedi.

 

Etiketler: