Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KERVAN OTEL’İN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KERVAN OTEL’İN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yıllarca Kervan Otel olarak kullanılan ve Bolu İl Özel İdaresi’nden 626 bin TL’ye Gerede Belediyesi tarafından satın alınan Kervan Otel geçtiğimiz günlerde Yüksel Grup’a ihale edilmişti. Gerede Belediyesi toplantı salonunda yapılan sözleşme töreninde 54 oda, 120 yatak, restoran, toplantı salonu, kafeterya, 2 adet işyeri ve 2 katlı otoparkı bulunan otel binasının sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme törenine ihaleyi kazanan Yüksel Grup firması yetkilileri ile Belediye Başkanı Mustafa Allar ve ilgili birim müdürleri katıldı.

İhale şartnamesinde 30 aylık teslimat süresinin şart koşulduğu otel binasının Yüksel Grup firmasının yetkilileri tarafından hızlandırılarak 2019 yılsonunda açılarak faaliyete gireceği belirtildi. Firma yetkilileri ilk kazma vurma tarihinin bu ay olacağını ve yıkım ile start alacaklarını belirttiler.

Sözleşme töreninde Belediye Başkan Mustafa Allar; “Dükkanlar ve artı Belediyemize 505 bin TL nakdi ödeme ile kat karşılığı ihale ettiğimiz Kervan Otel’i tek firma olarak katılan Yüksel Grup firması almaya hak kazanmıştır. 30 aylık bir süreç olmasına karşın 2019 yılsonuna kadar alan firmamızın İlçemize hizmet verme aşamasına geleceğine inancım tamdır. Kervan Otel’imizin 12 Temmuz 2018 tarihinde ihalesini yaptık ve komisyonumuz tarafından onaylanmıştır, alan firmamızda kesin teminat mektuplarını yatırarak bugün itibariyle başlamıştır. İlçemize ve firma sahibimiz Yüksel Grup’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yüksel Grup firma yetkilisi Hüseyin Yüksel; “Bizler Yüksel Grup olarak memleketimize böyle güzel bir eseri kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Başkanımın sözlerini taahhüt ederek kısa sürede oteli tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Bu işi profesyonel vaziyette yapacak bir firma ile anlaşıp bu ay yıkımını gerçekleştireceğiz” taahhüdünde bulundu.

 

Etiketler: