Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, ADANASPOR’U DEVİRDİ

BOLUSPOR, ADANASPOR’U DEVİRDİ


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor hazırlık maçında Adanaspor ile karşılaştı. İlk yarısı 0–0 eşitlikle sona eren karşılaşmada kırmızı beyazlılar, Sinan Akaydın ve İsmail Haktan Odabaşı’nın golleriyle sahadan 2–0 galip ayrılan taraf oldu. Bolupor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, hazırlık maçında birçok oyuncusuna şans verdi.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısında iki takım da gol bulamadı. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmaya, Gökhan D., Umut Meraş, Ümit, Diarra, Melih, İshak, Akabueze, Uğur, Mustafa, Furken ve Yusuf Emre ilk on biri ile çıktı.

İki yarıda ise Hayrullah, Sinan, İsmail Haktan, Sebaihi, Berkay, Burak, Guido, Ufuk ve Mutlu oyuna dahil oldu.

Sinan kafayla attı

Dakikalar 54’ü gösterdiğinde Boluspor öne geçen golü attı. Sağ kanattan İsmail Haktan Odabaşı’nın ortasında kafayı vuran Sinan Akaydın, Boluspor’u 1–0 öne geçiren golü filelere gönderdi.

Bir golde İsmail Haktan’dan

İlk golün 4 dakika sonrasında Boluspor, 2’inci golü buldu. Guido Koçer’in sol kanattan ortasına ceza sahasına hareketlenen İsmail Haktan Odabaşı, Boluspor’un 2’inci golünü Adanaspor filelerine gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 2-0’a taşıdı.

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor karşılaşmayı, 54. dakikada Sinan Akaydın ve 58. dakikada İsmail Haktan Odabaşı'nın attığı gollerle 2–0 kazandı.

Adanaspor, Bolu kampını tamamladı

Öte yandan hazırlık maçıyla beraber Adanapor ekibi Bolu kampını tamamlamış oldu.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Adanspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ağır bir kamp dönemi geçirdik ama Bolu’nun şartlarından dolayı çok güzel bir kamp olduğunu ifade ederek, hazırlık maçını değerlendirdiği konuşmasında, “Bazı mevkilerde oyuncumuz olmamasına rağmen istediğimiz şeyleri yapabildik. Mesela sol bek ve santraforda hala eksiğiz. Bek olarak sol ayaklı oyuncumuz yok. İkinci yarıda da sol bek tarafından 2 tane gol yiyince skor olarak geri düştük” dedi.

“Santraforsuz ve sol beksiz oynadık”

Çok acımasız bir ligin başlayacağını ifade eden Arslan, “Güç dengesinin çok fazla arttığı bir lig. Bu sene çok yatırım yapan takımlar var. Daha hazır hale gelmemiz lazım. Eksiklerimizi görmek adına önemli bir maç ama 1 hafta içerisinde bu eksiklikleri giderebilir miyiz, sıkıntılı bir süreç. Ama olumlu tarafına bakarsanız bu ligde herkesi yenebilecek bir tarafımız var. ama ciddiye almazsak herkese de mağlup olabilecek bir tarafımız da olduğu kesin” diye konuştu.

“Transfere ihtiyacımız var”

Takıma transfer gerektiğini de kaydeden Arslan, “Santrafor bölgemizde gelen yabancı oyuncunun sakatlığı olduğu için antrenmanlara çıkamıyor. Santraforsuz ve sol beksiz oynadık bugün. Orta sahada da 2 tane denenen oyuncu var. çünkü yeteri kadar orta saha oyuncumuz yok. Oyun şablonunu değiştirmeden oyuncuları değiştirebileceğimiz, oyuna güç katabilecek oyuncular yok. O yüzden transfere ihtiyacımız var. 3 tane oyuncu transfer etmemiz şart. Takım içinde rekabeti artırmamız gerekiyor. İş disiplinini daha çok artırmamız gerekiyor. Bu işi inşallah hallederiz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: