Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğanay yangınzede aileyi ziyaret etti

Doğanay yangınzede aileyi ziyaret etti


Tekke Dere Köyünde iki ev ve bunlara ait ahırların yanmasıyla sonuçlanan yangından zarar gören Şanlı Ailesini ziyaret eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yaraların en kısa zamanda sarılacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde elektrik tesisatından çıktığı tahmin edilen yangın sonrası; Mehmet ve İsmet Şanlı’ya ait evler yanarken, yine yangın sonucunda iki ahır ile iki odunluk tamamen yanmıştı.

Beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte yangının yaşandığı Tekke Dere Köyünü ziyaret eden Doğanay, Şanlı Ailesine ve köy halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Tekke Bölgesinde bulunan çoğu evin eski ve birbirine yakın yapılmasından dolayı sık sık yangın felaketlerinin yaşandığına dikkat çeken AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bu faciaların kısmen de önüne geçebilmesi için bölge halkından elektrik tesisatlarını kontrol etmeleri çağrısında bulundu.

Şanlı Ailesinin yaşadığı evlerin yanmasından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getiren Doğanay, herhangi bir can kaybının olmamasına da sevindiklerini söyledi. Doğanay; gerek AFAD gerekse diğer ilgili kurum müdürleriyle görüşmeler yaptığını belirterek, Şanlı Ailesinin yaralarının en kısa sürede sarılacağını ifade etti.

Etiketler: