Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Tüm puan türlerinde Bolu birincisi oldu

Tüm puan türlerinde Bolu birincisi oldu

İlimizde, Bolu Fen Lisesi öğrencilerinden Ceyda körpe Üniversite sınavında üstün başarı göstererek tüm puan türlerinde Bolu birincisi oldu.

“Ailem bu süreçte hep yanımdaydı”

Bolu Fen Lisesi öğrencilerinden Ceyda körpe hedefinin Boğaziçi veya koç üniversitesinde mühendislik okumak olduğunu belirterek; “Ailem bu süreçte hep yanımdaydı. Desteklerini hep hissettirdiler. Maddi ve manevi her anlamda yanımda olup başarılı olmamda en büyük katkıyı sağladılar. Onlara çok şey borçluyum. Mezun olduğum okul Bolu fen lisesine, başarımda bana destek olan öğretmenlerime, özellikle dört yıldır beni üniversite sınavına hazırlayan matematik-geometri öğretmenim Mustafa Ertem’e sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

“Sınav süreci boyunca hep aynı tempoda çalıştım”

Körpe, sınava sistemli şekilde iyi hazırlandığını sosyal hayata sınav nedeniyle vakit ayıramadığını, geçen sene daha sosyal bir yaşantısını olduğunu ifade etti. Sınava hazırlanan öğrencilerin çalışmayı son seneye bırakmamalarını belirterek sözlerine şöyle devam etti; “Son seneye sağlam bir temelle başlamak çok önemli. Eğer önceki senelerden bilgi birikiminiz yeterli değilse son sene çok zorlu bir süreç sizi bekliyor. Sınav süreci boyunca hep aynı tempoda çalıştım. Konu eksiğimin olmamasına dikkat ettim. Mustafa Ertemle birlikte koordineli çalıştım. Sınava hazırlanan öğrencilere tavsiyem Lise boyunca okul müfredatını öğrenmeleri ve eğitim koçlarını dikkatle seçmeleridir. Sınava girecek herkese başarılar dilerim” dedi.

Ceyda Körpe’nin 4 yıldır birlikte çalıştığı matematik-geometri öğretmeni Mustafa Ertem ise Ceyda’yı tebrik ederek, bu başarılı sonucu beklediğini, sezon içinde il geneli yapılan tüm sınavlarda Ceyda’nın birinci olduğunu ifade etti. Geçen senede il birincisi Mertcan Boz’la çalıştığını söyleyen Mustafa Ertem, Mertcan ve Ceyda için uyguladıkları sistemin başarıda etken olduğunu söyleyerek, üniversite sınavında yüksek başarı İçin, hedef-durum tespiti- tekrar -pratik döngüsünün doğru yapılmasını gerektiğini söyledi.

Etiketler: