Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SENİNLE YÜRÜDÜĞÜM İÇİN GURUR DUYUYORUM CESUR YÜREK”

“SENİNLE YÜRÜDÜĞÜM İÇİN GURUR DUYUYORUM CESUR YÜREK”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabından CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ile ilgili paylaşımda bulundu. Karagöz; “Eğer seni sevmek, senin arkanda yürümek suçsa, bizimde o kadar suçumuz olsun. En güçlü ses, sokağın sesidir! Seninle yürüdüğüm için gurur duyuyorum cesur yürek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinde Kurultay ve imza tartışmaları devam ederken, Bolu CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz yüzlerce kişi tarafından beğenilen bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce’ye mesaj gönderen Karagöz İnce’den mesaj verdi.

CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz mesajında şunları kaydetti: “Suçlusun Muharrem Abi, Gençlik Kollarında bu partide bayrak astığın için suçlusun, köylerin o tozlu topraklı yollarında yürüdüğün için suçlusun, Türkiye’nin en genç İl Başkanı olduğunu için suçlusun, AKP’nin korkulu rüyası bir milletvekili olduğun için suçlusun, Cesur Yürek olup Grup Başkanvekili olduğun için suçlusun abi. Yalova’nın başında aslan gibi bekleyip Yalova’ya CHP bayrağını diktiğin için suçlusun, Yıllar sonra bizlere umut demeyi hatırlattığın için suçlusun, Sen suçlusun Muharrem abi. Geri kalan herkes masum. Eğer seni sevmek, senin arkanda yürümek suçsa, bizimde o kadar suçumuz olsun. En güçlü ses, sokağın sesidir. Seninle yürüdüğüm için gurur duyuyorum cesur yürek.

Etiketler: