Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DÜŞLER ÜLKESİ KREŞİNDEN KAHVALTI ETKİNLİĞİ

DÜŞLER ÜLKESİ KREŞİNDEN KAHVALTI ETKİNLİĞİ


Özel Bolu Düşler Ülkesi Kreş ve Gündüz Bakımevi kahvaltı etkinliği düzenledi.

Geçtiğimiz ay Kültür Mahallesinde açılışı yapılan Özel Bolu Düşler Ülkesi Kreş ve Gündüz Bakımevi,  minik öğrenciler ve aileleri ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Kurucu müdür Basri Karadaş, kreş öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kreş bahçesinde yapılan açık büfe kahvaltının ardından konuşan kurucu müdür Basri Karadaş, çalışan anne-babalar için hizmet ve çocukların gelişimi açısından kreş ve anaokullarının önemini vurguladı.

40 yıllık eğitimcilik hayatından sonra, yeni bir hayata başladığını ifade eden Karadaş; “1 ay sürenin ardından sizlerle beraber olduk, çok güzel bir gündü, yavrularımızla birlikte bu günü taçlandırmış olduk. Çocukların bu günkü mutluluğu, bana ayrı bir mutluluk verdi. Hayatımın bu yıllarının böyle güzel geçeceğini tahmin etmiyordum. Yeni bir hayata başladım, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Çocuklarınızın hayatı hep böyle güzel olsun inşallah. Sağlık, huzur, afiyet içinde, vatana ve millete faydalı bir yavru olarak yetiştirebilirsek gerçekten çok mutlu olacağım, çünkü gelişmiş ülkeler, çok küçük yaştan itibaren çocukları alıp eğitim yuvalarına gönderiyorlar. Bizim ülkemizde de bu son yıllarda başladı. Hem çalışan anne ve babaya hizmet, hem de çocukların gelişimi açısından kreşler, gündüz bakımevleri ve anaokulları çok önemli” diye konuştu.

Eğitimin çok önemli olduğunu belirten kurucu müdür Basri Karadaş; “Hayatta hiçbir şey beklemedim, iki tane yavrumu yetiştirmek için gayret sarf ettim şimdiye kadar. Eğitim hayatlarını tamamlayıp iş hayatlarına başladılar. İnşallah sizlerde çocuklarınızın en güzel günlerinde beraber olursunuz” şeklinde konuştu.

“MİNİK ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ”

Kahvaltının ardından kurucu müdür Basri Karadaş, minik öğrencilere gösterdikleri başarılardan dolayı belgelerini verdi ve fotoğraf çektirdi.

Etiketler: