Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR TAT VERMEDİ

BOLUSPOR TAT VERMEDİ


Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Spor Toto 1.ligdeki rakiplerinden İstanbulspor ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaştı. İlk yarısı İstanbulspor’un 1–0 üstünlüğü ile tamamlayan maçta Boluspor 65’inci dakikada Melih Okutan’ın attığı golle maçtan 1–1 beraberlikle ayrıldı.

Boluspor 4. hazırlık karşılaşmasını İstanbulspor takımıyla oynadı. Liglerin başlamasına az bir süre kala son eksikliklerini gidermek isteyen Boluspor bunu da İstanbulspor maçında gördü.

Boluspor, İstanbulspor karşısına, Gökhan Değirmenci, Özkan, Ümit, İsmail Haktan, Billal, Uğur, Furkan, Berkay, Burak, Guido, Yusuf Emre on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri, Gökhan Köstereli, Umut, Diarra, Hayrullah, Melih, Sinan, İshak, Mutlu, Bentley, Erkan, Mustafa, Onur, Gökhan yer aldı.

Maça Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda kontrolü oyunu sergilerken. İstanbulspor ilk yarının ortalarında Muhammed’in serbest vuruştan attığı golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı İstanbulspor’un 1-0 üstünlüğü ile başladı.

İkinci yarıda Teknik direktör Sait Karafırtınalar birçok oyuncuyu kenara alarak kadro değişimine gitti. Boluspor 65’inci dakikada beraberlik golünü buldu. Mustafa Durak’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Melih Okutan’ın topu filelere gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-1’lik eşitliği sağladı.

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Etiketler: