Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’NİN “ASKIDA EKMEK” KAMPANYASI BOLU’DA BAŞLADI

MHP’NİN “ASKIDA EKMEK” KAMPANYASI BOLU’DA BAŞLADI


MHP Bolu İl Başkanlığı ve Bolu Ülkü Ocakları teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda “askıda ekmek projesi” başlattılar. Proje ile ihtiyaç sahiplerine ulaşılmak hedefleniyor.

Karamanlı Mahallesi Karadeniz Ekmek Fırını önündeki destek kampanyasına; MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, MHP İl, ilçe yönetimi ve ülkü ocakları teşkilat üyeleri katıldı.

Devlet Bahçeli'nin ekmek zammı üzerine başlattığı “Askıda Ekmek” kampanyası kapsamında bir fırını ziyaret eden MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül projeye destek verdiler.

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, “Askıda Ekmek” projesinin ihtiyaç sahiplerine büyük bir yardım olduğunu vurgulayan açıklamasında tam destek olduklarını belirtti. Başaran; “Kıymetli Bolulu vatandaşlarımız biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Bey “Askıda Ekmek” projesi başlattı. Milli ve sosyal dayanışma örneği olan Askıda Ekmek çağrısına Türkiye’nin her yerinden destek yağmaya devam ediyor. Biz de MHP Bolu Teşkilatları ve Ülkü Ocakları Bolu Teşkilatları olarak Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin sosyal ve ekonomik projesine tam destek veriyoruz.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR”

Askıda Ekmek projesi, zenginliği paylaşmanın ve hayırlı işlerde yarışmanın çok güzel bir örneğidir. Bir ekmeği askıya koymak maddi olarak çok küçük bir bedel olabilir. Ancak bu projenin Bolu’da ve Türkiye’nin her yerinde uygulanması, böylece askıya on binlerce ekmek koyulması ihtiyaç sahiplerine çok büyük bir yardımdır. Askıda Ekmek Projesine katılmak ile ne kadar büyük olaylar zincirini harekete geçireceğinizi basitçe anlatmak isterim. Bu gün ihtiyaç sahibi bir ailenin evine, sizlerin sayesinde götüreceği 5 ekmeğin parası ile o gün evinin başka bir ihtiyacını alabilir. Çocuğunun okul harçlığını verebilir. Ekmeğin yanına katık alabilir. Bir ayda evinin kirasını ya da elektrik, su, doğalgaz gibi bir faturasını ödeyebilir. Bu proje çok büyük bir sosyal sorumluluk projesidir. Büyük ölçekli düşünüldüğünde Türkiye Ekonomisinde çok büyük katkıları vardır” diye konuştu.

“SADAKA BELAYI DEF EDER”

Cihan Başaran, sadakanın önemine dikkat çekerek; “Her şeyden de önemlisi bu bir sadakadır ve Allah’ın Rızasına kavuşmak vardır. Yüce Allah bizlere, yardımlaşmayı emrediyor. Peygamber Efendimiz S.A.V birçok hadisi şerifinde sadaka vermenin ne kadar önemli bir amel olduğuna işaret ediyor. Bu nedenle, Bilge Lider Sayın Doktor Devlet Bahçeli Beye, bizleri böyle büyük bir hayra vesile kıldığı için çok teşekkür ediyoruz.

Sadaka Cennet kapılarını açan ne güzel bir ameldir. Sadaka belayı def eder, Ömrü uzatır, günümüzün hayırlı ve bereketli geçmesine yardım eder. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatları ve Bolu Ülkü Ocakları teşkilatları olarak, Milletimiz günü hayırlı, geleceği aydınlık olsun diliyoruz” şeklinde konuştu.

“TAM DESTEK HEP DESTEK”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ise herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet ederek;

“Milliyetçi hareket partisi genele başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bey ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin talimatları doğrultusunda Bolu ilimiz de ve Türkiye genelinde tüm il, ilçe ocaklarımız ile beraber ekonomiye destek vermek ekmeğe yapılan %15’lik zamma tepki ve sosyal yardımlaşmayı bilinçlendirmek adına Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak bu kampanyayı destekliyoruz.

Ülkü ocakları geçmiş dönemlerinden itibaren ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışmış, onların eksiklerini yerine getirmeye çalışmıştır. Bu vesile ile tekrar tüm camiamıza, gönüldaşlarımıza seslenerek “askıda ekmek” kampanyamıza destek vermeye, ihtiyaç sahiplerine sadece özel günlerde değil her zaman yanlarında olmayı hissettirmeye davet ediyoruz. Ülkü ocakları olarak tam destek hep destek diyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran ve Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül öncülüğünde il yönetimi ve ülkü ocakları teşkilat üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların alması için fırından aldıkları ekmekleri askıya astılar. 

Etiketler: