Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Alişarlı; “basın-yayın kuruluşları ve gazeteciler, bu açıdan demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan çok önemli bir meslek grubunu teşkil etmektedirler. yerel ve ulusal yayın kuruluşlarında görev yapan tüm gazeteciler ve basın kuruluşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Alişarlı, basının demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlayan önemli meslek grubu olduğunu ifade ederek; “Bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğü her insanın en temel haklarından biridir. Düşünce ve ifade özgürlüğü ile haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın-yayın kuruluşları ve gazeteciler, bu açıdan demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan çok önemli bir meslek grubunu teşkil etmektedirler.

Gazeteciler ve basın-yayın kuruluşları, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunmakta ve büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmektedirler. Bu vesileyle doğru, tarafsız ve ilkeli tutumlarıyla, mesai mefhumu gözetmeden çalışan yerel ve ulusal yayın kuruluşlarında görev yapan tüm gazeteciler ve basın kuruluşlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: