Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğanay Basın Bayramını kutladı

Doğanay Basın Bayramını kutladı

24 Temmuz “Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Basın; halkın gözü, kulağı, sesi ve düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez en önemli kurumlarından birisidir. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlarım.” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay kutlama mesajında, “24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Gazeteciler ve Basın Bayramı’nın 110. Yıldönümünü kutladığımız bu 24 Temmuz’da da Türk demokrasisi için basınımızın önemini bir kere daha vurgulamak isterim.

Basın; halkın gözü, kulağı, sesi ve düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez en önemli kurumlarından birisidir. Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basının, demokratik toplum düzeninin ve demokrasilerin en büyük güvencesidir.

Değerli basın çalışanlarımız ise her türlü olumsuz koşullara rağmen gece gündüz, yaz kış demeden büyük bir fedakârlıkla görevlerini ifa ederek, sağlıklı kamuoyu oluşmasına, halkımızın gerçekleri öğrenmesine ve bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine çok büyük katkı sunmaktadırlar.

Özellikle FETÖ/PDY yanlısı hain askerlerin 15 Temmuz’da giriştikleri kalkışmada basınımızın önemi bir kez daha net şekilde görülmüştür. Darbe girişiminin başladığı ilk saatlerden itibaren haber verme ve yayıncılık ilkesine bağlı kalarak, demokrasiye, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiren basın yayın organlarını, imtiyaz sahiplerini ve tüm çalışanlarını canı gönülden kutluyorum.

Birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız Bolu basınımız da, ilimizin tanıtımı noktasında üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışmalarına devam ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ilimizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlar, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dilerim. Ayrıca görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden tüm basın mensuplarımıza da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: