Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Ankara’da Kritik Atamalar

Ankara’da Kritik Atamalar

Yeni kabinede görev alacak bakanların yardımcıları belli olmaya başladı. 6 yeni bakan yardımcısının atamasına dair kararname Resmi Gazete’ de yayınlandı. Bolulu bakan yardımcıları, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek yer almadı.

Yeni kabinede görev alacak bakan yardımcıları açıklanırken, Bolu’nun bakan yardımcıları yer almadı. Geçmiş dönemde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcılığı yapan Yüksel Coşkunyürek, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığı’nda ismi yer almadı.

Ekonomi Bakanlığı kaldırılırken, yerine Hazine ve Maliye Bakanlığı açıldı. Daha önce Ekonomi Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Metin de açıklanan bakan yardımcıları arasında yer almadı.

ÖNCEKİ GÜN 13 İSİM BAKAN YARDIMCISI OLMUŞTU

Yeni kabinede görev alacak bakanların yardımcıları belli olmaya başladı. Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş ve Yıldız Seferinoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına ise Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Nadir Alpaslan ve Ömer Arısoy atanmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Enver İskurt, Dr. Ömer Fatih Sayan ve Selim Dursun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına da Hamza Yerlikaya ve Sinan Aksu getirilmişti.

Son olarak Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararlarına göre ise Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu. Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı oldu.

Karayolları Genel Müdürlüğüne ise Abdülkadir Uraloğlu atandı.

 

Etiketler: