Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP’DE KURULTAY

CHP’DE KURULTAY

CHP’de olağanüstü kurultay için imza toplanmaya devam ediyor. Son olarak ulusal basında bazı delegelerin imzalarını geri çekeceğine dair iddialar üzerine CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan sosyal medya hesabından cevap verdi. Özcan, “Olağanüstü Kurultay için imzalar bende toplanıyor…Şunu açık olarak söylüyorum…İmza veren delegelerden imzasını geri çeken yoktur” ifadelerini kullandı.

Haber: Aslı Akış

CHP yönetiminde “değişim” isteyenlerin geçen pazartesi başlattığı olağanüstü kurultay girişiminde gerekli olan yaklaşık 625 delegenin imzasına ulaşılıp ulaşılamayacağı merakla bekleniyor. Kurultay için imzalar toplanmaya devam ederken, bazı delegelerin imzalarını geri çekeceğine dair haberler çıktı.

Konuyla ilgili sosyal medya açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, imzaların kedisinde toplandığını ve herhangi bir imza geri çekme olayının yaşanmadığını söyledi. Özcan açıklamasında, “Olağanüstü Kurultay için imzalar bende toplanıyor…Şunu açık olarak söylüyorum…İmza veren delegelerden imzasını geri çeken yoktur….Bunun aksini söyleyen varsa ispatla yükümlüdür…Delegemiz onurlu insanlardır…Sözünün arkasındadır..” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: chpde kurultay