Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Boluspor, Sivas’ı rahat geçti

Boluspor, Sivas’ı rahat geçti


Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları. Kırmızı beyazlılar, Süper lig takımlarından Demir Grup Sivasspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Karşılaşmayı 3–1 kazanan Boluspor yaklaşan lig öncesi moral buldu. Kırmızı beyazlıların gollerini Guido, Djakov kendi kalesine ve Sinan attı.

Boluspor taraftarı önünde ilk ciddi hazırlık karşılaşmasını Demir Grup Sivasspor takımıyla oynadı. Liglerin başlamasına az bir süre kala son eksikliklerini tespit etmek isteyen Boluspor bunu da Sivasspor maçında gördü.

Boluspor, Sivasspor karşısına Gökhan Köstereli, Umut, Ümit, Diarra, Hayrullah, Melih, Billal, İshak, Akabueze, Mustafa, Guido on biri ile çıktı.

Guido skoru değiştirdi

Karşılaşmaya kırmızı beyazlılar, daha istekli arzulu başlarken golü ise 36’ıncı dakikada Guido Koçer ile buldu. Boluspor’un golünde Melih Okutan’ın çabası dikkat çekerken adeta golü yaratan oyuncu oldu. Bu golle Boluspor maçta 1–0 öne geçti.

Sivasspor’dan cevap gecikmedi

Bu golün ardından Demir Grup Sivasspor’un cevabı gecikmedi. Mert Hakan Yandaş 43’üncü dakikada beraberlik golünü attı.

Boluspor bir kez daha öne geçti

Karşılaşmanın ilk yarısının son bölümlerinde Boluspor’un kazandığı korner atışınca 45’inci dakikada ceza sahasına yapılan ortada Demir Grup Sivasspor ‘dan Djakov kafa ile topu kendi ağlarına gönderdi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 2–1 üstünlüğü ile sona erdi.

Sinan’dan net vuruş

İkinci yarıda Teknik direktör Sait Karafırtınalar birçok oyuncuyu kenara alarak kadro değişimine gitti. İkinci yarıda ise Boluspor girdiği birçok pozisyondan sonuç alamazken, 85’inci dakikada sahneye çıkan Sinan sağ kanattan etkili orta yapan Uğur Akdemir’in pasına net bir vuruş yaparak skoru 3-1’e getirdi.

Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Süper lig takımlarından Demir Grup Sivasspor 3–1 mağlup ederek yaklaşan lig öncesi moral buldu.

Etiketler: