Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AK PARTİLİ VEKİLLER, TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ

AK PARTİLİ VEKİLLER, TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ETTİ


24 Haziran 27 Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası Bolu Milletvekili olarak göreve başlayan Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından organize edilen iki günlük bir programla, AK Parti belde ve ilçe Teşkilatlarını ziyaret ettiler. Milletvekilleri Küpçü ve Aydın, gittikleri Belde ve İlçe Teşkilatlarında gerek Partililer gerekse de vatandaşlarla bir araya gelerek, 24 Haziran Seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür ettiler.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın şehir dışında olması nedeniyle İl Başkan Vekili Suat Güner’in başkanlığında yapılan ziyaretlerde ilk gün; Gökcesu, Mengen, Dörtdivan ve Gerede Teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekilleri Küpçü ve Aydın, ikinci gün de Taşkesti, Göynük, Mudurnu, Seben ve Kıbrıscık ilçelerini ziyaret ederek, Partililer ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerle ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Teşkilat mensuplarıyla seçim hemen akabinde bir araya gelmek istediklerini fakat TBMM’nin yoğun çalışma temposundan dolayı fırsat bulamadıklarını belirtti. Küpçü; “Seçimlerden sonra hani diyoruz ya; Onlar konuşur, AK Parti yapar diye, işte o şekilde Meclis çalışmaları hızlı başladı. Normalde tatil olması gerekiyordu ama bu yıl tatil olmayacak gibi. Millet demokrasilerde hakemdir ve Milletimiz de 24 Haziran’da bir karar verdi. Her türlü operasyona, içeriden ve dışarıdan milli olmayan her türlü anlayışa rağmen AK Parti, yine Milletiyle yoluna devam ediyor. 1950’lerden beri bu ülkenin demokrasisine 10 yılda bir yapılan balans ayarları bildiğiniz üzere 16 Nisan’da Milletimiz bir karar vererek dur dedi. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inancını ve güvenini de 24 Haziran’da bir kere daha ilan etti. Yeni sistemle birlikte başlayan yeni dönemde, Türkiye’nin önünde artık kimse duramayacaktır. Çünkü Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milletiyle beraber yol yürümektedir” dedi.

Gittiği her ilçe ve belde teşkilatında Bayanların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve gördüğü bu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ise Teşkilatlara yaptıkları teşekkür ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 2019 yılı Mart yılında yapılacak yerel seçimleri hedef gösterdi.

Arzu Aydın; “Her ne kadar Teşkilatlarımıza bir Teşekkür ziyareti yapmak için gelmiş olsak da sizler de biliyorsunuz ki bizler, her fırsatta ilçelerimizde teşkilatlarımızla zaten bir aradayız. Seçimin hemen akabinde bu ziyaretleri yapmayı planladık ama seçim sonrası yoğun bir Mecliste çalışma temposu içerisine girdik. Bolu’da sandıkların hemen hemen hepsinde önde çıktığımız için, bu zaferin elde edilmesinde göstermiş olduğunuz gayretler için başta İlçe Teşkilatlarımız olmak üzere, seçimlerin ve bu Teşkilatların öznesi olduğuna gönülden inandığım, içlerinde çıktığım ve buralara gelmemde büyük emeği olan Kadın ve Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür ki Teşkilatlarımızda sağlanan uyumu yakından görüyoruz ve bu uyumun da bereket getirdiğine şahit olduk. Bu uyumun önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde tüm Belediyelerin alınmasıyla taçlanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: