Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PAZARCILARIN SORUNLARI KONUŞULDU

PAZARCILARIN SORUNLARI KONUŞULDU

Gerede Belediyesi ve Esnaf Sanatkârlar Odası İşbirliği ile Gerede Belediyesi Meclis toplantı odasında istişare toplantısı düzenlendi.


Düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler ve Pazar yeri esnafı katıldı. Kapalı pazar yeri dışına tezgâh açan esnafların sorunlarına çözüm bulmak adına düzenlenen istişare toplantısında esnafların sorunları ve istekleri dinlenerek çözüm için karşılıklı istişareler yapıldı.

Toplantı sonunda açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar “Bizler hepimiz bu memleketin evlatlarıyız memleketimiz için daha iyisini güzelini yapmaya çalışıyoruz sizler sorunlarınızı zaman zaman bizlerle paylaşıyorsunuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği ile sizlerin sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılımlarınız için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, sorunlarınızı ve isteklerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturacağız “dedi. Toplantı sonunda pazar esnafları, çözümsel insan odaklı ve mağduriyeti önleyen yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Allar'a teşekkür ettiler.

Etiketler: