Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“MEDYA MAYMUNLUĞU YAPAN ŞAHSI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

“MEDYA MAYMUNLUĞU YAPAN ŞAHSI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı sosyal medya üzerinden hakaret eden Safiye İnci isimli şahsı kınadı. Akgül; “Ülkücü Türk Gençliği olarak, hem Türklüğe, hem de İslam’a hakaret eden medya maymunluğu yapan şahsı şiddetle kınıyoruz. Anayasamız da Atatürk’e yapılan bu ahlaksız, seviyesiz açıklamanın karşılığı açık ve nettir. Yüce Türk adaletine güveniniz sonsuz, inancımız tamdır” dedi.

İsmail Akgül yayınladığı açıklamasında “Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerini korumak, yaşatmak ise Milliyetçi-Ülkücü hareketin asli görevidir” diyerek şunları kaydetti:

“Yüce Türk Milletimizin aklı ile dalga geçmeye çalışan İslam’ı ve Müslümanlığı sadece örtüden ibaret sayan, kültür, töre, örf, adet, gelenek ve görenekten bi haber olan, Türk Milliyetçiliğinin yegane temsilcisi olan Cumhuriyetimizin kurucusu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk’e adice dil uzatarak kendilerini pazarlayanlar, bu milleti bir birine kırdırmayı, din düşmanlığı ve kaos ortamı oluşturmayı şimdiye kadar nasıl başaramadı ise şimdiden sonrada başaramayacaktır. Kılıktan kılığa girerek, münafıklıkta Nirvana’ya ulaşmışlardır. Yüce Allah bir ayetinde münafıklar için şöyle buyurur;

2.12 -   İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar.

Türk Milleti dili, dini, bayrağı ve kitabı ile bir bütündür.

Yaşadığı her karış toprağında şühedanın kanı ile sulanmış olduğu bilinci ile yaşamalı, gaflete ve hıyanete asla düşmemelidir. Ülkücü Türk Gençliği olarak geçtiğimiz günlerde Anıtkabir'de bir video çekimi yaparak hem Türklüğe, hem de İslam’a hakaret eden medya maymunluğu yapan şahsı şiddetle kınıyoruz. Ülkücü Türk Gençliği; Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslümandır. Ülkemiz yeteri kadar sıkıntılar çekmiş ve bedelini de Ülkücü kardeşlerimiz ağır bir şekilde ödemiştir. Anayasamız da Atatürk’e yapılan bu ahlaksız, seviyesiz açıklamanın karşılığı açık ve nettir. Yüce Türk adaletine güveniniz sonsuz, inancımız tamdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerini korumak, yaşatmak ise Milliyetçi-Ülkücü hareketin asli görevidir. Yüce Türk Milletine Saygılarımla arz ederim.”

 

Etiketler: