Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Uçurumda cesedi bulundu

Uçurumda cesedi bulundu

İstanbul’dan Bartın’a gitmek üzere yola çıktıktan sonra kaybolan ve en son Mengen Dorukhan Tünelinden çıkarken görülen 30 yaşındaki Gürkan Can isimli şahsın cesedi Başlarkadı mevkiindeki uçurumda bulundu.

İstanbul'dan Bartın'a gitmek üzere önceki gün motosikleti ile yola çıka 30 yaşındaki Gürkan Can’dan yakınları haber alamadı. En son motosikleti ile Bolu Mengen Dorukhan Tünelinden çıkarken görülmesi üzerine kaza yapma ihtimali düşünülerek yol kenarlarında arama çalışması başlatılmıştı.

Bartın'daki ailesi durumu Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirerek, aranmasını istedi. Daha sonra yol kameraları incelendikten sonra, Gürkan Can'ın, Dorukhan Tüneli'nden saat 05.00'de çıkışı tespit edildi. Zonguldak Devrek girişindeki mobese kameraları tarandı, ancak ilçeye girişi tespit edilemedi. Daha sonra Bolu ve Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Mengen Dorukhan Tüneli ile Devrek ilçesi arasında 32 kilometrelik yol kenarlarında ve ormanlık alanda arama çalışmaları yaptı.

Bartın'a gitmek üzere önceki gün motosikleti ile yola çıkan Gürkan Can'ın, Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Başlarkadı mevkiinde trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Can'ın en son motosikleti ile geçtiği yer olan Bolu Mengen Dorukhan Tüneli'nin Zonguldak istikametinde aramalarını yoğunlaştıran jandarma ve AFAD ekipleri, Başlarkadı mevkiindeki uçurumda Can'ın motosikletini ve cesedini buldu.