Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLULAR GECESİNE BÜYÜK İLGİ

BOLULAR GECESİNE BÜYÜK İLGİ


Darıca’da 10.’su düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programı önceki gece Boluluları ağırladı. Geceye Bolu’dan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir’de katıldı.

Darıca Bolulular Derneği yönetimi program öncesinde protokolü Bolu yöresi yemekleriyle ağırlarken, Bolu Yöresi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan gecede ünlü türkücü Bülent Sertaş da türküleriyle dinleyenleri coşturdu.

Gecede açılış konuşmasını yapan Bolulular Dernek Başkanı Mehmet Karakuz, etkinlik için Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür etti. Gecede katılımcıları selamlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, “Bugün burada Köroğlu’nun torunlarını ağırlıyoruz. Binlerce yıldır birçok uygarlıkların filizlenip boy attığı, Batı Karadeniz’in göz bebeği, doğal güzelliklerin zirveye ulaştığı, Bolu’nun güzel insanlarını ağırlıyoruz. Darıca sahilimizde her akşam farklı bir ilin güzelliklerini yaşamaya devam ediyoruz. Gecemize iştirak eden siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

Folklor gösterileri ve yerel sanatçılarla devam eden programın finalinde sahne alan Bülent Serttaş, söylediği türkülerle Darıcalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Bolulular Derneği Başkanlığı Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl ve Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir’e katılımdan dolayı plaket verdiler.