Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FİNAL MAÇINA OLAYLAR DAMGA VURDU

FİNAL MAÇINA OLAYLAR DAMGA VURDU


Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında heyecan sona erdi. Akkent Toar Yapı ile Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin’in karşı karşıya geldiği final maçına hakem damga vurdu. Hakemin kararları sonrası Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin dakikalar 45’i gösterdiğinde sahadan çekilirken, şampiyon Akkent Toar Yapı oldu.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında dün akşam oynanan final maçıyla heyecan sona erdi. Karaçayır Spor Tesislerinde saat 19:45’te başlayan finalde Akkent Toar Yapı ile Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlangıç düdüğüyle birlikte iki takımda rakip kalelerde etkili olmaya başladı. Mücadelenin 12’inci dakikasında Akkent Toar Yapı aradığı golü Bülent’le buldu. Ceza sahası içinde Ertan’ın şutunda savunmaya çarpan top son olarak Bülent’in önünde kaldı, bu fırsatı değerlendiren golcü oyuncu meşin yuvarlağı filelere göndermekte zorlanmadı ve skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra toparlanmakta geç kalmayan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin 21.dakikada golcüsü Yılmaz’ın kaydettiği golle skora denge getirdi. Bu golden 1 dakika sonra atak yönüne göre sağ kanattan korner kullanan Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin’de ceza sahası dışında topla buluşan Bahadır Kıyak yerden sert şutla rakip fileleri havalandırdı ve takımını 2–1 öne geçirdi. İlk yarının bu skorla tamamlanması beklenirken, 29.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Yılmaz, Akkent Toar Yapı filelerini havalandırarak farkı ikiye çıkardı ve aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.

3–1 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Akkent Toar Yapı, savunmadan ileri çıkan Yılmaz Özen’in ceza sahası dışından attığı harika golle skoru 3-2’ye getirdi. Bu golden yalnızca 4 dakika sonra atak yönüne göre sol kanattan Bülent’in ortasına harika bir kafa vuruşu yapan Yılmaz Özen skoru eşitledi.(3–3) Dakikalar 42’yi gösterdiğinde ise 3’üncü goldeki aynı senaryo yine yaşandı.  Savunmadan ileri çıkan Yılmaz Özen’in sol kanattan bu kez de Ertan’ın ortasına harika bir kafa vuruşu yaptı ve takımını yeniden öne geçirdi. Bu golden sonra sinirlerin gerilmesiyle birlikte olaylar yaşandı. 44.dakikada üç gol atarak takımını öne geçiren Yılmaz Özen, rakibi Yılmaz’a yaptığı müdahale ortalığı karıştırdı. Kırmızı kart bekleyen Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin takımı futbolcuları hakemin sarı kart çıkarmasına itiraz etti. İtiraz sırasında Hasan’ın kırmızı kart görmesi iyice sinirleri gererken, Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin takımı hakemin kararları sonrası mücadeleye daha fazla devam etmeme kararı aldı ve sahadan çekildi. Bu kararla birlikte Akkent Toar Yapı şampiyon olurken, Hakkı Alper İnşaat Anahtarcı Emin ikinci oldu.