Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“15 TEMMUZ’U UNUTMADIK VE UNUTTURMAYACAĞIZ!”

“15 TEMMUZ’U UNUTMADIK VE UNUTTURMAYACAĞIZ!”

Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ; “15 Temmuz; Ülkemiz için bir Kurtuluş Mücadelesidir. 15 Temmuz; 2. Kurtuluş Savaşımızdır. O gün yaşadıklarımızı asla unutamayız. Hainlerin ülkemiz için olan düşüncelerinin neler olduğunu hepimiz biliyoruz ve bu bedenlerde Vatan aşkı olduğu müddetçe; değil 251 şehit, binlerce, milyonlarca şehit veririz’’ dedi.

Başkan Kocadağ; Türk siyasal Hayatı darbelerle defalarca sınanmıştır. Gerek emir komuta zinciri içerisinde gerekse yalnızca bir grup asker tarafından demokratik sivil yöntemlere müdahale eden ve olumsuz etkileri yıllarca süren bu çalkantılı ve zor dönemler geride bırakılmıştır. Millet olarak bu acı deneyimler hafızalarımızda öyle derin bir yer edinmiştir ki darbeleri sıralayın deseler hemen herkes 60,80, 28 Şubat darbelerini sayacaktır. Darbelerden çok çeken ve bir daha böyle bir deneyimi yaşamak istemeyen milletimiz büyük bir sağduyusu ve kararlılıkla bayrağımıza, irademize, demokrasimiz ve hepsinden önemlisi geleceğimize sahip çıktık. 15 Temmuz, Yüce Meclis’in tek vücut namlulara direndiği, vatandaşlarımızın teröristlere geçit vermediği bir destandır. Sokaklarda şehit olma pahasına teröristlere direnen, tanklara karşı koyan vatandaşlarımız demokrasi kahramanıdırlar.15 Temmuz ihanetini durdurabilmek için bu millettin evlatları hiç tereddüt etmeden hainlere karşı sokaklara döküldü ve 251 şehit, 2600 gazi verdik. O gün hâkimiyetin millet olduğunu bir kez daha gösterdik. ‘’ diyerek günün anlam ve önemine vurgu yaptı.

2. Sene-i Devriyesinde Ak Gençliğin 15 Temmuz’undan da bahseden Gençlik Kolları İl Başkanı Samet Kocadağ;  15 Temmuz’un 2. Sene-i Devriyesinde teşkilatımız ile birlikte;  Sabah Şehitlik ziyareti ile güne başladık ve ardından öğle namazına müteakiben 251 şehidimiz için okutulan Mevlid- i Şerif’e katıldık. 15 Temmuz gecesi Demokrasi Şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu 5000 adet kitap ayraçlarımızı teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımıza dağıttık. Halkımızın ve teşkilatımızın yoğun ilgi gösterdiği Demokrasi ve Milli Birlik yürüyüşüne iştirak ederek, 15 Temmuz Demokrasi Programına katılım sağladık. Sonrasında ise geceyi; 251 Şehidimizin Aziz Hatıralarına yıldızlara arkadaş olarak gönderdiğimiz 251 adet dilek fenerlerimizi halkımızla birlikte gökyüzü ile buluşturmanın mutluluğunu yaşayarak tamamladık. Biz gençlik kolları olarak, 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız ve bu millete de unutturmayacağız’’ diyerek sözlerine son verdi.

 

Etiketler: