Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YILMAZ TAKSİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

YILMAZ TAKSİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da faaliyet gösteren taksicilerle bir araya geldi. Taksicilerin sorunlarının ve isteklerinin de görüşüldüğü yemekli toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, sizler şehri en çok gezen her şeyi gören bilen insanlarsınız. Eksiklikleri noksanlıkları bizlerle paylaşırsanız ve birlikte çalışırsak daha güzel bir Bolu’yu hep beraber inşa etmiş oluruz” dedi.


Bolu’da bulunan tüm taksi duraklarında faaliyet gösteren taksicilerle bir toplantı yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, taksicilerin sorunlarını dinledi. Atatürk Orman Parkı’nda bulunan Köroğlu Sofrasında gerçekleştirilen akşam yemekli toplantıya AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Aksoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, Bolu Belediyesi Meclis üyeleri, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü yetkilileri, daire müdürleri ve Bolu’da faaliyet gösteren taksiciler katıldı.

Toplantıda ilk olarak Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat bir konuşma yaptı. Fırat konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Böyle bir toplantıda tüm taksici esnafı ile bir araya gelme konusunda öncülük eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum”

Orhan Fırat’ın ardından bir selamlama konuşması da AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın yaptı. Konuşmasında taksiciliğin çok önemli bir meslek olduğunu söyleyen Aydın, “Taksicilik benim için son derece önemli ve kutsal bir meslek. Bizler yeri geliyor, canımızı, malımızı, namusumuzu taksici kardeşlerimize emanet ediyoruz. Bu sebeple sizlerin zaman zaman yaşadığı sıkıntıları çözmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da her zaman her sıkıntılarında taksicilerin yanında olmuştur. Sizleri bizimle buluşturduğu için Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a ve katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Arzu Aydın’ın konuşmasının ardından Bolu Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeler hakkında video sunumu gerçekleşti. Sunumun ardından ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bir konuşma yaptı. Başkan Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu şehir bizim değil hepimizin. Şehirde gördüğünüz eksiklerin tamamını bize bildirmenizi istiyoruz. Şehirde ulaşım ile ilgili sıkıntılarımızı hala çözemedik. Hatta trafik lambalarındaki duraklamalarla ilgili problemi de çözemedik. Şu an arkadaşlar çalıştıklarını ve çözeceklerini ifade ediyorlar. Şunu söyleyelim, göbekleri oluşturduğumuzda çok tenkit almıştık ama yavaş yavaş trafiğe alışmaya başladı Bolu halkı. Sizler sayesinde inşallah vatandaşa saygı ve trafiğe saygıyla birlikte gelecek. Sizler kendi mesleğinizi gece gündüz demeden çok uygun şekilde yapıyorsunuz. Çok zor şartlar altında yapıyorsunuz. Ve çok az para alarak yapıyorsunuz. İnşallah bunların da adım adım daha avantajlı hale gelmesini sağlayacağız. Biliyorsunuz durakların tamamını sabitledik. Biz artık belediye olarak yeni durak açmayacağız. Vatandaşın ihtiyacı arttıkça sizin temsilcileriniz de buraya durak lazım derse biz o zaman devreye gireceğiz. Yani sistemi birlikte yürüteceğiz. Kaçak taksicilik yapanlarla ilgili mücadeleyi beraber vereceğiz. Şu an ulaştırma bakanlığımızın yetkilisi burada, emniyet müdürlüğümüzün yetkilisi burada, belediye olarak biz de buradayız milletvekilimiz de burada. Teşkilat olarak da il başkanımız ve ilçe başkanımız da burada. Bizim göz yumduğumuz zaman ancak bunlar yaşar, eğer biz göz yummazsak bunlar yaşayamaz. Biz göz yummayacağız ama siz de uyaracaksınız. Sistemsiz çalışmaya müsaade edemeyiz. Konuşmamın başında da söylediğim gibi bu şehir hepimizin. Şehirle ilgili nerede eksiklik görüyorsanız; yol olabilir, bir çöplük olabilir başka şey de olabilir. Bu konuda önce burada yazdığımız numarayı arayın. Eğer o numara cevap vermez ve sizin işinize çözüm üretmezse direkt uyarın. Biz hizmet etmek için, iyi hizmet etmek için yanınızdayız. Siz de zaten onu için seçiyorsunuz. O zaman size iyi hizmet etmek, şehre iyi hizmetler yapmak bizim görevimizdir”

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından taksicilerin istek ve şikayetlerini dinleyerek, soruları da yanıtladı.

Etiketler: