Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Polis merkezinde resim sergisi açıldı

Polis merkezinde resim sergisi açıldı
Topluma daha güzel ve estetik boyutta hizmet vermek, iç mekânlarda kullanılmak amacıyla Bolu Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği ve Çocuk Şube Müdürlüğünde repredüksiyon resim çalışmaları sergisi açıldı.

Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliğindeki sergiye; Bolu Valisi Aydın Baruş, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan İl Jandarma Komutanı J. Alb. Nadir Çelik, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Bolu Bağışçılar Vakfı desteği ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi resim bölümü öğrencileri tarafından gerçekleşen sergide 35 resim tablosu konukların beğenisine sunuldu.

“ÖRNEK BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Program protokol konuşmaları ile başladı. İlk olarak konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Türkiye’nin herhangi bir ilinde örneği olmayan bu değerli çalışmanın gerek personel motivasyonu gerekse vatandaşların emniyet birimlerine olan soğuk algısının kırılması yönünde çok faydalı olacağını dile getirirken bu çalışmada emeği geçen AİBÜ resim bölümü akademisyen, öğrenciler ve Bolu Bağışçılar Vakfı’na projeye hibe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“EMNİYET GÜÇLERİMİZE NE DESTEK VERSEK AZDIR”  

Armağan Adnan Erdoğan’dan sonra konuşan Bolu Bağışçılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Erbayram, STK’lara kamu hizmet birimlerine ve kamusal projelere vakıf olarak desteklerinin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Erbayram; “Canımızı emanet ettiğimiz emniyet güçlerimize ne destek versek azdır. Böyle bir çalışmanın parçası olduğumuz için mutluyuz” dedi. 

Konuşmaların ardından çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Alpaslan Uçar, Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik ve Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya’ya plaket takdim edildi.

Program serginin gezilmesi ve müzik dinletisi sonrası hazırlanan Atatürk Köşesinin gezilmesi ile son buldu.

 

 

Etiketler: