Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ADESE BOLU ÇEKİLİŞ

ADESE BOLU ÇEKİLİŞ
Adese’den Gillette Alışverişi Yaptı, Hyundai Tucson Kazandı!
Adese’nin Gillette iş birliği ile düzenlediği hediye kampanyasında büyük ödül olan 2017 model Hyundai Tucson marka otomobil Kulesite Adese’de düzenlenen törenle yeni sahibine teslim edildi.
İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese’nin, Gillette iş birliğiyle düzenlediği hediye kampanyasında geçtiğimiz hafta noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından hediyeler talihlilere teslim edilmeye başlandı. Kampanyada büyük ödül olan 2017 model Hyundai Tucson marka otomobil Kulesite Adese’de düzenlenen törenle yeni sahibine teslim edildi. 5 adet Samsung 102 ekran led tv, 10 adet Samsung Galaxy J7 Prime telefon, 10 adet Samsung Galaxy E T560 tablet, 10 adet Arçelik telve kahve makinesi ve 65 adet Oral-B D12 şarjlı diş fırçası olmak üzere diğer 100 hediyeyi ise talihliler alışveriş yaptıkları mağazalardan teslim alabiliyor.
“DÜZENLENEN KAMPANYA İÇİN ADESE’YE TEŞEKKÜR EDERİM”
2017 model Hyundai Tucson marka otomobilin anahtarını Adese Genel Müdür Yardımcısı Yunus Köse’nin elinden alan İsa Yalçın, “Kampanyaya Bolu Beşkavaklar Adese mağazasından yaptığım alışverişle katılmıştım. Otomobilin bana çıkacağını hiç tahmin etmiyordum ama büyük ödül bana çıktı. Çok mutluyum, düzenledikleri kampanya için Adese’ye teşekkür ederim” dedi.
“KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Adese Genel Müdür Yardımcısı Yunus Köse ise; “Gillette iş birliği ile düzenlediğimiz kampanya çerçevesinde müşterilerimize 101 hediye kazandırdık. Talihlilerimiz hediyelerini alışveriş yaptıkları Adese mağazalarından teslim almaya başladılar. Büyük ödül olan 2017 model Hyundai Tucson marka otomobili ise bugün düzenlediğimiz törenle Bolu’dan İsa Yalçın isimli talihlimize teslim ettik. Rabbim hayırlı günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kendisine ve kampanyamıza katılan diğer müşterilerimize Adese’ye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde de hediye kampanyalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.