Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolulu hakemlerden büyük başarı

Bolulu hakemlerden büyük başarı
Merkez Hakem Kurulu 2018–2019 sezonunda liglerde görev alacak hakem ve gözlemcileri açıklandı.


Bolu bölgesi hakemleri 2017–2018 sezonunda klasmanlarda 6 hakem ile ilimizi temsil ederken, bu sayı 2018–2019 sezonunda 10’a yükseldi. Sezon sonu teklif edilen 4 Bölgesel kadroya, 2 C klasman kadrosuna aday gösterilen hakemler, yayınlanan listeler sonucunda teklif edilen 6 kişiden 5’inin listede yer aldı.

Bu sezon büyük bir başarıya imza atan Bolulu hakemler yeni sezonda da hedeflerinin bir üst klasman olduğunu belirttiler. Bu sezon bölgesel yardımcı hakem Hakan Erkan, yeni sezonda C klasman yardımcı hakemi olarak Spor Toto 3.Lig, Ziraat Türkiye Kupasında görev alacak.

İl hakemi olarak görev alan Umut Kılıç, yeni sezonda Bölgesel Hakem olarak U21 Ligleri ve Bölgesel Amatör Ligde görev alacak. İl hakemi olarak görev alan; Batuhan Topçu, Bayram Öztürk, İlker Yavuz Yeni sezonda Bölgesel Yardımcı Hakem olarak U21 Ligleri ve Bölgesel Amatör Ligde görev alacak.

Bu sezon İl gözlemcisi olarak görev alan Mehmet Bayır,  bu sezon Bölgesel Gözlemci olarak U21 Ligleri ve Bölgesel Amatör Ligde Görev alacak.



Etiketler: