Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEDEFİMİZ TARIM VE TURİZM”

“HEDEFİMİZ TARIM VE TURİZM”
Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, ilçeye kazandırmak için uzun süredir çalıştığı Butik Otel çalışmaları hakkında bilgiler verdi

Özbağ; “2014 yılında vatandaşlarımıza taahhütlerimiz oldu. Bunlardan bir tanesi Seben’in merkezinde Butik Otel yapılmasıydı. İnşallah bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Seben’in tarihi dokusuna uygun olarak merkezde Atatürk Parkı içinde inşaa edilen otel 14 odalı olacak. Zemin katında restoranın bulunacağı otelde toplantı salonları ve sosyal tesislerde yer alacak. Ayrıca otelin bu yıl hizmete açılması planlanıyor.

Başkan Özbağ, inşası devam eden Butik Otel’in Sebenliler ve Seben’e geleceklere ev sahipliği yapacağını ve hedeflerinin Tarım ve Turizm olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili konuşan başkan Süleyman Özbağ;“15 yılımızı tamamlıyoruz belediye başkanlığında. 2014 yılında vatandaşlarımıza taahhütlerimiz oldu seçim ile alakalı. Bunlardan bir tanesi de Seben’in merkezinde bir tane Butik Otel yapılmasıydı. Seben’e geldiğinde şu an konaklayabilecek tesisleriniz ya kaplıcalar ya Solaklardaki Prof. Dr. Halil Nalçı Tesisleri. Bizde gerekli imkanları, kaynakları bulduk. Seben merkezde bir tane Butik Otel ve altı restoran olmak üzere inşaatına başladık.  Çok cevval bir yüklenici firmamız var. Kısa zamanda binayı dikti. Son olarak yerinde incelemeler yaptık. Çatıyı örtüyoruz. Orada 14 oda ve restoranımız olacak. Hepsi kaliteli, konforlu odalardan oluşacak. Sebenlilere, Seben’e gelenlere ev sahipliği yapıp misafir edeceğiz. Biz hedefimizi Tarım ve Turizm olarak belirledik. Bunula ilgili adımlarımız sağlam bir şekilde atıyoruz. Seben Gölünü yaptıktan sonra artık Seben’in tarım ve turizm ayağı şekillendi. Üniversitemiz, kaya evlerinde bungalovlarımız, taş restoranlarımız, kaya evlerimiz hizmet veriyor. Otelimiz ile bunu inşallah bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız. Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözü tutmanın mutluluğu içerisindeyiz” açıklamasında bulundu.