Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEBEN’E YENİ ÇOK AMAÇLI SALON

SEBEN’E YENİ ÇOK AMAÇLI SALON
Seben İlçesinde yapımına başlanan çok amaçlı salonda sona yaklaşılıyor. Seben Belediyesi tarafından yaptırılan salonun bu yıl içinde Sebenlilere hizmet vermesi bekleniyor.
Bir milyon iki yüz seksen bin TL’ye mal olan 750 kişilik salon hakkında açıklamalarda bulunan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “Bu salon bu noktada çok büyük bir açığı kapatacak. Ayrıca salonumuz spor salonuna dönüştürülerek spor aktivitelerinin yapılabileceği, içinde kafeteryaları, mutfağı, restoranı olan bir sosyal komplekste olacak.” diye konuştu.
Seben Belediyesi tarafından yaptırılan ve bir milyon 280 bin liraya mal olan 750 kişilik Çok Amaçlı Salon ilçenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Düğünlerden tutunda fitnes salonuna, kafeteryalara, restoranlara kadar bir çok alanda Seben halkına hizmet verecek olan salonun çevre düzenlemesiyle birlikte bu yıl hizmete açılması bekleniyor.
Şu an kaba inşaatı biten ve çatısı kapanan Çok Amaçlı Salon projesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, “İlçemizde yaptığımız turizm, tarım ve eğitim çalışmaları paralelinde ihtiyacımız olan fiziki mekanların yapımlarına büyük önem veriyoruz. Bu alanlarda başarıyı yakalayabilmek için alt yapı ve fiziki mekanların öneminin bilincindeyiz. Çalışmalarımız bir plan çerçevesinde yürütüyoruz. Malumunuz ilçemiz son yıllarda büyük bir atak içerisinde. Bu noktada bize destek olan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. İlçemizde toplantıların yapılabileceği, düğünlerimizin, sünnetlerimizin yapılabileceği çok sağlıklı mekanlarımız yoktu. Bu salon bu noktada çok büyük bir açığı kapatacak. Ayrıca salonumuz spor salonuna dönüştürülerek spor aktivitelerinin yapılabileceği, içinde kafeteryaları, mutfağı, restoranı olan bir sosyal komplekste olacak. İçinde fitness salonuda yapıyoruz. Burada ev kadınlarımızda dahil herkes gelip sporunu yapabilecek. Salonu eklentileriyle birlikte düşündüğümüzde halkımızın çoluğuyla çocuğuyla güzel vakit geçirebileceği bir alanı hizmete sunacağız. Ayrıca kadınlarımızın sosyal alanda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacak kadın dinlenme evimizde salonun içerisinde yer alacak. Şu an kaba inşaatımız bitti. Çevre düzenlemesi ve tefrişatı ile birlikte bu yıl içerisinde salonumuzu halkımızın hizmetine açacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Etiketler: sebene yeni cok amacli salon