Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP BOLU DELEGELERİNİN TAVRI NE OLACAK?

CHP BOLU DELEGELERİNİN TAVRI NE OLACAK?
Cumhuriyet Halk Partisinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin açıklamasının hemen ardından başlayan olağanüstü kurultay beklentisi bir çok ilde karşılık bulmaya devam ediyor. CHP’li bir çok isim ve delege tek tek basın açıklamalarında bulunurken, Bolu delegeleri sessizliğini koruyor. Ancak 2 Şubat 2018’de gerçekleştirilen kongrede Muharrem İnce’ye imza veren delegelerin yeniden İnce yönünde tavır alması bekleniyor.

2 Şubat 2018 tarihinde olağan kurultayını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi yeniden kongre sürecine girdi. Kurultay delegeleri tek tek açıklama yaparak tavırlarını net bir şekilde ortaya koyarken, Bolu Kamuoyu da, Bolu delegelerinin tavrını merak ediyor.

Bolu gerçekleştirilecek kurultayda altı delege ile temsil ediliyor. Miletvekillierinin doğal delege olması ile birlikte Bolu’daki, delege sayısı yediye çıkıyor. Bu delegelerden tavrını en net belli eden kişi ise CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan. İnce ile birlikte il il dolaşan Tanju Özcan, geçtiğimiz kongrelerde de Muharrem İnce’ye imza toplayan milletvekillerinin başında geliyordu. Özcan’ın yine kongre sürecinde aktif görev alması bekleniyor.

Diğer Bolu delegelerden;

Veysel Atalay

Tülay Ertozan

Deniz Kahraman

İlyas Özalp’ın 6 Ocak’taki kongrede olduğu gibi Muharrem İnce’ye ve Tanju Özcan’a açık destek vermesi bekleniyor. Kurultayda Bolu’yu temsil edecek olan, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve İl Başkanı Kazım Karsu’nun ise, kongre sürecinde renklerini belli edip etmeyecekleri önümüzdeki günlerde netleşecek.