Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğa programcısı Serdar Kılıç

Doğa programcısı Serdar Kılıç
Ünlü televizyon programcısı Serdar Kılıç, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.  Müdürlüğe bağlı seralara hayran kalan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Her başkanın yapacağı gibi oda girişimci, çokta akıllı projeler var. Yaptıkları yapacakları fikirleri de güzel. İnşallah Bolu için güzel şeyler yapılmaya devam eder” dedi.

Doğa sevgisini ekranlara yansıttığı programlarıyla tüm Türkiye’de tanınan Serdar Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı Karacasu yolu üzerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde ziyaret etti.
Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘Doğadaki İnsan’ ve ‘Doğada Tek Başına’ adlı programların yapımcısına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı seraları gezdirdi.
Ünlü televizyon yapımcısı Kılıç, turunçgiller, kesme çiçek, iç ve dış mekân süs bitkileri seraları ve geofit gen bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Özellikle Bolu’ya has geofit (soğanlı) bitkilerin üniversite ile yapılan iş birliğinde koruma altına alındığını öğrenen ünlü doğa programcısı Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve ekibini kutladı.
Kılıç, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan da övgüyle bahsederek  “Her başkanın yapacağı gibi oda girişimci, çokta akıllı projeler var. Yaptıkları yapacakları fikirleri de güzel. İnşallah Bolu için güzel şeyler yapılmaya devam eder. Bende bunun içinde yeni olabilecek yapabileceğim ne varsa destek veririm tabi ki.” dedi.
Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU