Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Boluspor sezonu açtı

Boluspor sezonu açtı
Boluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerinde kampa girdi.


Kulüp başkanı Necip Çarıkçı: "Hedefler belli. İnşallah bu sene iyi bir kamp dönemi ile beraber mutlu sona ereceğiz"

Teknik direktör Sait Karafırtınalar: "Dört ya da beş hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz"

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Boluspor Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan teknik direktör Sait Karafırtınalar ve futbolculara, kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri başarılar diledi.

“Aramıza katılmayan transferler var”

Yeni sezonla ilgili olarak konuşma yapan Çarıkçı, takımın iki sezondur play-off'larda mücadele ettiğini hatırlatarak, "Geçen sezon kadro yapılanmasında hatalar yaptık. Bu sezon teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar ve ekibi ile bir hazırlık kampı geçireceğiz. Bu sene bu işi bitireceğiz. Bu konuda da transferlerimiz devam ediyor. Aramıza katılmayan transferler var. Hedefler belli. İnşallah bu sene iyi bir kamp dönemi ile beraber mutlu sona ereceğiz." diye konuştu.

“Takımı lige en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz”

Geçtiğimiz sezon Boluspor’da başarılı bir sezon geçiren ve takımı play-off’lara taşıyan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, yeni sezonun camiaya, yönetime ve teknik ekibine hayırlı olmasını dileyerek, “Güzel ve sakatsız, kazasız belasız bir sezon olur diye düşünüyoruz. İlk etap çalışmaları bugün itibariyle başladı. Kiralıktan gelen oyuncularımız var. Transferini düşündüğümüz oyuncular var. Daha önceden izlediğimiz ve burada tekrar görmek istediğimiz oyuncular da var. Onları görmek adına bir hazırlık dönemi olacak. Genelde kamplar fiziksel ağırlıklı oluyor. Bu da öyle olacak. Bazı denemek istediğimiz oyuncuları görmek adına belki arada erken bir hazırlık maçı yapabiliriz. Ondan sonra rutin çalışmalar devam edecek” şeklinde konuştu.

“3 tane daha transfer yapmayı düşünüyoruz”

İkinci haftanın ardından hazırlık maçlarına başlayacaklarını belirten Karafırtınalar, transfer çalışmaları hakkında da bilgiler vererek şunları kaydetti:

“İkinci haftadan sonra da hazırlık maçlarımız başlayacak. Lige kadar 4 tane hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Belki 5 de olabilir. Takımı zaten tanıyoruz. 12-13 tane geçen seneden kalan oyuncumuz var. Onun üzerine gelen transferler tanıdığımız bildiğimiz oyuncular. 3 tanesi belki daha önce çalışmadığımız oyuncu. Onlar için birkaç hazırlık maçı yapıp takımı lige en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. 3 tane daha transfer yapmayı düşünüyoruz. Bir tane santrafor, bir tane stoper, bir tane de alternatif sol bek düşünüyoruz.”

Transfer konusunda da Sait Karafırtınalar, santrfor, stoper ve alternatif sol bek almayı düşündüklerini kaydetti.

Öte yandan Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ile başlarken, core antrenman ile devam etti. Daha sonra pas çalışması gerçekleştirilirken, koşu ile çalışmalar sona erdi.

27 oyuncu sahaya çıktı

Yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 27 futbolcu gerçekleştiren kırmızı beyazlılarda şu isimler yer aldı:

Gökhan Köstereli, Sabri Can, Cengizhan Şarlı, Kadir Kahvecioğlu, Mamadou Diarra, Berkay Dabanlı, Umut Meraş, Uğur Akdemir, Hayrullah Bilazer, Burak Asan, Yusuf Emre Gültekin, Melih Okutan, Mustafa Durak, İsmail Haktan Odabaşı, Mutlu Güler, Erkan Süer, Yasin Dülger, Said Can Açıkalın, Gökhan Akıllı, Billal Sebaihi, Umut Gündoğan, Ömer Çetinbaş, Furkan Demir, Ozan Karabacak, Sinan Akaydın, Milan Milanovic (Deneme), Ihsan Manil Haddad (Deneme)

 

Etiketler: boluspor sezonu acti