Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

6 KİŞİYİ VURDU: 3 ÖLÜ 3 YARALI

6 KİŞİYİ VURDU: 3 ÖLÜ 3 YARALI
Gümüşova’ya bağlı Yeşilyayla Köyü’ndeki ormanlık arazide alkollü olduğu iddia edilen kişi 6 kişiyi vurdu.  Kurşunların isabet ettiği 6 kişiden 3’ü olay yerinde hayatını kaybederken 3’ü ise yaralandı.
Olay, Gümüşova’ya bağlı Yeşilyayla Köyü’nde bulunan ormanlık arazide akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu öğrenilen Olcay B. isimli orman işçisi şahıs, ormanda yüksek bir yerden inerken bir yandan arkadaşlarına doğru ateş etmeye başladı. Bu sırada kurşunlar orman işçisi 8 arkadaşından 6 arkadaşına isabet etti. Kurşunların isabet ettiği 6 kişiden 3’ü olay yerinde can verirken 3’ü ise yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Arkadaşlarını vuran Olcay B. ise 34 plakalı bir araçla olay yerinden Hendek istikametine kaçtığı öğrenildi. Kaçan şahsı bulmak için arama çalışması başlatıldı. Jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Etiketler: duzce gumusova