Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU MASAL PARK

BOLU MASAL PARK
Bolu Belediyesi’nden çocuklara müjde. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanılan Masal Parkı’nda artık sona gelindi. Masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin heykelleri yerleştirildiği parkta, peyzaj çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Parkın kısa süre içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.


Tabiatın Kalbi Bolu, çok sayıda masal kahramanı ve çizgi film karakterinin yer alacağı Masal Parkı’na kavuşmak için artık gün sayıyor.
Masal ve çizgi film kahramanları yerlerini aldı
Bolu Belediyesi tarafından Kılıçarslan Mahallesi’nde 14 bin 370 metrekare alanda geçtiğimiz yıl inşaatına başlanılan Masal Parkı’nda artık sona gelindi. Parkta, hikaye kitapları, destan, masal ve çizgi filmlere konu olan Bremen Mızıkacıları, Hansel ve Gretel, Taş Devri, Ayı Yogi ve Bobo, Pinokyo, Nuh’un Gemisi, Nasrettin Hoca, Deli Dumrul, Rapunzel, Şirinler, Karagöz ve Hacivat, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız, Keloğlan, Kül Kedisi ve Don Kişot’un dev heykelleri yerlerini aldı. Yine parkın ortasına dev bir Nuh’un Gemisi de inşa edildi.
Peyzaj çalışmaları tamamlanma aşamasında
Ziyaretçilerine ‘masal tadında’ bir gün geçirmeyi vaat eden Masal Parkı’nda aralıksız devam eden peyzaj çalışmaları da büyük oranda tamamlandı.
Son rötuşların yapıldığı parkta belediye ekipleri, diğer eksikleri de kısa süre içerisinde tamamlayarak Bolu Belediyesi’nin çocuklara armağanı olan muhteşem parkı açılışa hazır hale getirmeyi planlıyor.
Etiketler: bolu masal park