Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğanay’dan mazbata yorumu

Doğanay’dan mazbata yorumu
Partisinin milletvekilleri ile birlikte mazbata törenine katılan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, seçimin geride kaldığını artık çalışma vakti geldiğini söyledi.

Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileten Doğanay, “AK Parti Milletvekillerimize düşen, Arzu Hanım’a ve Fehmi Küpçü’ye düşen, CHP Milletvekili Tanju Özcan’a da düşen Bolu’muza hizmet etmektir.” dedi. 

Doğanay şöyle konuştu; “Rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum. Bununla beraber de tüm Bolulu hemşerilerimize, teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. 24 Haziran’da, Bolu Halkı bir tercih kullandı. Bu tercihin neticesinde AK Parti 2 – 1 olarak yoluna devam ediyor. AK Parti’den iki milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisinden bir milletvekili olarak Bolu Halkımız yola devam demiştir. Bu manada, öncelikle Bolu’muza, milletimize hayırlı olsun. Seçilen üç arkadaşımızın üçüne de Bolu Halkımız adına başarılar diliyorum. Seçimler geride kaldı. Bundan sonrasında, AK Parti Milletvekillerimize düşen, Arzu Hanım’a ve Fehmi Küpçü’ye düşen, CHP Milletvekili Tanju Özcan’a da düşen Bolu’muza hizmet etmektir. Vatana ve millete hizmet etmektir. Seçimler bir yarıştır, bu yarışı seçim süresi boyunca gerçekleştiriyoruz zaten ki, o bir aylık süreç içinde Bolu’da kavgadan gürültüden uzak bir seçim süreci gerçekleşti. Bunun için siyasi partilerimizin hepsine birden teşekkür ediyorum. Herkes kendisine yakışanı yaptı, kavgadan gürültüden uzak bir süreç oldu. Bundan sonra inşallah rabbim yollarını ve bahtlarını açık eder. Biz teşkilat olarak yereldeki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Parlamento ayağında onlar çalışmalarına devam edecekler. Öznede Bolu var, vakit Bolu vakti, vakit Türkiye vakti diyoruz.”

Etiketler: