Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÖLCÜK HALKINDIR”

“GÖLCÜK HALKINDIR”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu Gölcük’te yapılan Bungalovlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a tepki göstererek; “Belediye meclis üyelerimiz Gölcüğe gidip orada gerekli incelemeleri yaptılar. Sayın Alaaddin Yılmaz’ın densiz tutumu yüzünden İmar Komisyonuna Cumhuriyet Halk Partisi olarak üye veremiyoruz “dedi.

Gölcük Tabiat Parkı’nda bungalov evlerin yapımına başlanması üzerine CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, “Önümüzdeki günlerde sert eylemler yapacağız. Şu anda Gölcük Platformu'nun kararını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Bolu il örgütü olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini dile getirerek; “Gölcük Türkiye’nin göz bebeği. AKP iktidarının ülke genelinde yaptığı hukuk tanımaz tutum Bolu’da da devem ediyor. Bunun örneğidir Gölcük. Bundan önceki süreçte çok aktif bir rol almıştık biz. Yalnız bundan sonraki süreçte sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Gölcük platformu meydana geldi. Biz bu olayın yanlış bir mecraya kaymaması için dahili olduğumuz Gölcük platformunun alacağı kararları bekliyoruz. Arkadaşlarımız bu konuyla ilgili toplantı yaptı. Partimizden de temsilen avukat Begüm Hanım oraya gitmişlerdir. Gölcük platformunun aldığı karar neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl yönetimi de bu konuyla ilgili üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Gölcük halkındır. Halkın kalması için elimizden gelen neyse yapacağız. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmasın. Zaten dün belediye meclis üyelerimizde Gölcüğe gidip orada gerekli incelemeleri yaptılar. Bildiğiniz gibi Sayın Alaaddin Yılmaz’ın densiz tutumu yüzünden İmar Komisyonuna Cumhuriyet Halk Partisi olarak üye veremiyoruz. Orada bizim parti işlerimize yönelik tutumları söz konusudur. Bundan dolayı önümüzdeki günlerde de eylemler açıklamalar yapacağız. Söylediğim gibi kurulmuş kurum alınmış bir karar var. Onun kararlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler: