Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Gölcük’te Bungalov inşaatına başlandı

Gölcük’te Bungalov inşaatına başlandı
Bolu Belediyesi geçtiğimiz yıl Gölcük’te yapmayı planladığı Bungalov evler ve restauranlar için ihaleye çıkmış ve Düzce’li bir işadamı kazanmıştı. İhale öncesi ve sonrası yaşanan tartışmalarının ardından ihale Bolu Belediyesi tarafından iptal edilmişti.


Bolu Belediyesi geçtiğimiz günlerde Bungalovları kendisi yapmaya başladı. 2 Bungalov’un inşaatı ulusal basında yeniden tartışma yaratarak manşet oldu. Başta Sözcü, Hürriyet, CNN, Milliyet, Posta gibi ulusal gazeteler olmak üzere ülke genelindeki çok sayıda basın kuruluşu haberi son dakika olarak okuyucularına duyurdu.

Gölcük platformu sözcüsü Murat Ataman’da inşaatın Bolu Belediyesi tarafından başlatılmasına tepki göstererek basın kuruluşlarına açıklamalarda bulundu. Ataman; “Böyle bir projenin tabiat parkını bozacağına hiç kuşku yok. Daha bilirkişi heyeti belirlenmeden inşat işlerini bir özel şirkete vermişler. İnşaatlar başladı, iki bungalovun duvar ve temeli var, ikisinin de yeri belirlenmiş. 25 binayı ormanın içerisine serpiştirecekler. Hiç ağaç kesilmeyecek dendi, ancak ağaçlar kesiliyor. Bu binalarda insanlar konaklayacaksa bunların atığı ister istemez gölü kirletecek. Kökez suyu kirlenecek, tabiat parkının doğası bozulacak” dedi.

 

 

Etiketler: