Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ALT YAPI HAREKETLENDİ

ALT YAPI HAREKETLENDİ
Yaz futbol okulu çalışmaları yoğun bir katılımla start aldı. Boluspor’da yaz kış devam eden futbol okulu antrenmanlarında okulların kapanması ile birlikte yoğun bir talep oldu. Kırmızı Beyazlılarda alt yapı çalışmaları da Temmuz Ayı içerisinde U21 takımı antrenmanları koordinatör Cüneyt Karakuş önderliğinde start alacak.

Alt yapıda hareketli saatler yanşamaya başladı. Yeni sezon akademi çalışmalarının yanı sıra yaz futbol okuluna yoğun bir ilgi var. Okulların kapanması ile birlikte futbol okulu antrenmanları başlarken, şimdiye kadar 450 genç oyuncunun yaz futbol okuluna kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Boluspor alt yapısında futbol okulunun yanı sıra Ocak ayında göreve başlayan önümüzdeki günlerde Koordinatör Cüneyt Karakuş ile birlikte U21 takım antrenmanları da start alacak. Alt yapının tamamen Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve yardımcısı Serhat Galimane’ye bağlanmasından sonra son yıllarda alt yapıda yapılan başarılı çalışmaların ardından bu dönemle birlikte alt yapının başarılarını sürdürmesi bekleniyor.

Boluspor ayrıca bu sene A takımlar beraber alt yapıyı da yakından mercek altına alarak bütün sezonu görme değerlendirme ve gelişim süreçlerini Boluspor taraftarı ile paylaşarak kulüplerin borç yükünü azaltmak ve önümüzdeki sezonlardaki yabancı sayısının azaltılacağı dönemde attığı önemli adımla altyapıdan önemli isimleri A takıma yükseltmek amacında. Alt yapıya yapılan önemli yatırımlar, Türkiye'de kulüplerin önemli hamlelerinden biri olacak.

Etiketler: