Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan’dan transfer açıklaması

Başkan’dan transfer açıklaması
Yeni sezon hazırlıklarını Temmuz ayının başında başlayacak olan Boluspor, bir yandan da transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İç ve dış transferde şuana kadar 6 oyuncuya imza attıran kırmızı beyazlılar, 5–6 oyuncu daha alarak kampa hazır başlamak istiyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Çarıkcı, Boluspor’un Hollandalı oyuncusu Poepon ve Guido Koçer hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Kırmızı beyazlıların başkanı Çarıkcı; “Şuanda 5–6 oyuncu ihtiyacımız var. 3 tanesi banko oynayacak oyuncu. Görüştüğümüz oyuncular var. Stoper, santrafor ve sağ bek bölgesine. Her takımın kendine göre problemleri var, futbolcunun problemleri var. Biraz zaman gerekiyor, sabır gerekiyor. Görüşmeler devam ediyor. 1 hafta içinde de bu 3 futbolcuyu da kampa katmak istiyoruz” dedi.

“3 tanesi banko oynayacak oyuncu”

5 veya 6 oyuncu alarak kampa başlamayı düşündüklerini ifade eden Çarıkcı; “Temmuz ayının 2 veya 3’ünde kampımız Bolu’da başlayacak. Şu anda Türkiye’de hem seçim konusu bundan dolayı da çoğu kulüp transfer yapamıyor. Bizim ligimizde biz varız, birazda Denizlispor takımı oyuncu alıyor. Şuanda 5–6 oyuncu ihtiyacımız var. 3 tanesi banko oynayacak oyuncu. Görüştüğümüz oyuncular var. Stoper, santrafor ve sağ bek bölgesine. Her takımın kendine göre problemleri var, futbolcunun problemleri var. Biraz zaman gerekiyor, sabır gerekiyor. Görüşmeler devam ediyor. 1 hafta içinde de bu 3 futbolcuyu da kampa katmak istiyoruz. Ama şu anda anlaşmaya vardığımız iç ve dış transferde toplam 6 transfer, teknik heyetin elinde iskelet bir kadro duruyor. 1 hafta içinde de bu futbolcuları da kadromuza katarsak, kampa devremiz iyi geçsin. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Transfer sabır istiyor” dedi.

“Cevap bekliyoruz”

Boluspor’un genç oyuncusu Umut Meraş’ı isteyen kulüplerin olduğunu ve kulüplerden cevap beklediklerinin altını çizen Çarıkcı; “Diğer takımların bizden istediği oyuncular var. Takaslar var. Onun için bekliyoruz. Bütün olay Boluspor’un menfaati, Boluspor’un şartları. Futbol bir ticaret, bir ekonomi. Herkes para kazanmak istiyor. Herkes futbolcusuna değer biçiyor. Bizde Umut Meraş var. İsteyenler var ama cevap gelmedi. Belki ekonomik krizlerde olabilir. Oradan cevap bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Geçen sene sezona kötü başladık”

Geçen yıl sezona kötü başladıklarını bu sene ise iyi başlamak istediklerini sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Bu sene Sait hocamızda hazırlık kampına başlayan hocamız olacak. Bu sene de bu takımı biraz daha tecrübeli bir şekilde eksik futbolcuları da katıp, sezona iyi başlarız. Geçen sene sezona kötü başladık. Bu sene bir ümidim var. İnşallah bu sene Boluspor maçlara iyi başlar, iyi bitirir” dedi.

“Elimizde 4–5 tane santrafor var karar vereceğiz”

Poepon’a verilen 15 gün sürenin dolmasına az bir süre kaldığını ancak listelerinde 4-5 tane santrafor adayının olduğunu sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Şuanda Poepon’e verdiğimiz 15 günlük süre dolmadı. Kendisi Hollanda’da. Guido Koçer’de kendisi tatilde. Onun menajeri Gana’da. Guido Koçer, Boluspor’da oynamak istediğini ifade etti. Menajerini bekliyoruz. Büyük ihtimalle bitebilir. Poepon’u da bekliyoruz. Poepon kendisi kulüp arıyor. Biz de o mevkiiye santrafor arıyoruz. Hep araştırıyoruz. Tekrar Poepon lig olmazsa bizle görüşecek. Bekliyoruz, ona bağlı kalamayız. Bizimde alternatiflerimiz var. Ona göre Boluspor menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz. Elimizde 4–5 tane santrafor var karar vereceğiz” dedi.  

Etiketler: