Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EVCİL SAATLER KALA GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

EVCİL SAATLER KALA GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI
Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, seçime saatlere kala açıklamalarda bulunarak vatandaşlara çağrı yapıp gönül seferberliği başlattı.

Yarın gerçekleşecek olan seçime saatler kala MHP 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, açıklamalarda bulunarak vatandaşa çağrı yaptı. Evcil açıklamasında Bolulu vatandaşları el ele verip, kardeşleri olan kendisini meclise göndermelerini isteyerek, “Kıymetli gönüldaşlarım Türkiye’nin seçimine an itibariyle saatler kalmıştır. MHP 1.sıra Milletvekili Adayı olarak gerek ülkü ocakları başkanlığım gerekse MHP il başkanlığım sürecinde Bolu’muza hizmet edebilme adına var gücümle çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Bu çalışmalarımızı takdir edecekte, eleştirecekte, taçlandıracakta sizlersiniz. Buradan şahsımızı tanıyan, seven, selam alıp selam veren, sempati duyan  herkese açık bir çağrı bulunmak istiyorum ve bir gönül seferberliği ilan ediyorum. Kardeşinizi samimiyetle meclise göndermeniz için son saatleriniz. 1 insan 1 aile 1 aile 1 komşu demektir.” dedi.

“MHP’YE OY VERMEYE DAVET EDİN”

Evcil, açıklamalarının devamında vatandaştan telefon rehberindeki herkese ulaşıp MHP’ye oy istemelerini söyleyerek, “Şahsımı tanıyan, bilen, seven, gönül veren, sempati duyan  herkese sesleniyorum. Kardeşinizi meclise göndermek sizin elinizde ister telefon rehberinizdeki herkesi arayarak, ister ulaşabildiğiniz kadar ziyaret ederek partimizi anlatın, kardeşinizi anlatın MHP oy vermeye davet edin. Siz varsanız Bolu var, siz varsanız ben varım, siz varsanız Türkiye var. Sizleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuzu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisine vermeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Etiketler: