Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR’UN SORUNLARINA BAKAN BİR VEKİL ŞART”

“BOLUSPOR’UN SORUNLARINA BAKAN BİR VEKİL ŞART”
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, Boluspor’un sorunlarına bakan bir vekilin şart olduğunu söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere 2 gün kala MHP 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, projelerini vatandaşlara tanıtmaya devam ediyor. Evcil, Boluspor’un yıllardır ihtiyaç duyduğu stadyum konusunda açıklamalar yaparak, takımımızın sorunlarına bakan bir vekilin şart olduğunu söyledi. Evcil, “Bolu’nun bir stadyuma ihtiyacı olduğu ve Boluspor’un şanlı taraftarının her fırsatta dile getirdiği taleplerini göz ardı etmemiz mümkün değildir. Sadece haftanın bir günü maç oynanacak bir yerden ziyade 7 / 24 ilimize hizmet verecek ve gençlerimize istihdam alanı açacak bir proje üzerinde çalışılması gerekiyor. Boluspor’a bir bakan değil, Boluspor’un sorunlarına bakan bir vekil şart.” dedi.

“SADECE STADYUM DEĞİL BİR MERKEZ OLACAK”

Evcil açıklamalarında kendisinin de bir stadyum bu projesi hazırlattığını söyledi. Bu projede sadece bir stadyum değil merkez olacağını söyleyen Evcil, “Biz bu konu hakkında bir uzmana başvurarak proje hazırlattık. Hazırlattığımız proje geniş kapsamlı. Sadece stadyum değil bir merkez olacak. Çevresinde çeşitli mağazalar bulunacak bu şekilde 7 / 24 vatandaşımıza hizmet edecek. Bu şekilde aynı zamanda bir çok insana istihdam alanı sağlanacak. Yani tasarladığımız bu proje ile çok sayıda vatandaşımızın önü açılacak.” şeklinde konuştu.

Etiketler: