Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İKTİDARA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

“İKTİDARA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”
Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 3 gün kala çalışmalarını Bolu Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.


Seçim çalışmalarına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Milletvekili Adayları Özer Özcan, Cahit Çıngı, CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bolu sanayi sitesindeki esnafları ziyaret eden CHP’liler tek tek tüm işyerlerini gezerek dükkânlara girdi ve 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye ve kendi milletvekili adaylarına destek istedi.

“GECE İLE GÜNDÜZ KADAR FARK VAR”

Seçim çalışmaları devam ederken açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sanayi sitesinde gördüğü tabloyu geçmiş dönemlere kıyaslayarak “Gece ile gündüz kadar fark var” benzetmesini yaptı. Özcan; “Bu sene ağır bir kadro ile çıktık sahaya. Belediye başkanlarımız Sayın Necdet Gören, Yüksel Ceylan ile Yukarı Çarşı esnafını ziyaret ettik. 3 aday ve sayın ilçe başkanımız ile birlikte Sanayi Sitesi ziyareti yapıyoruz.  Biz bu sanayi ziyaretlerini yıllardır yaptığımız için mukayese edebiliyoruz. Bu sefer çok açık söylüyorum gece ile gündüz kadar fark var önceki dönemlere göre. Her geçen dönem sanayide bizim durumumuz bir adım ileri giderdi bu sefer 3 adım birde atmışız. Bu tabi sadece bizim söylemlerimizden değil bir bıkkınlık var artık sanayide. Sanayi esnafı ekonomik olarak zorlanıyor, bunu söylüyor. Kendilerini bu noktaya getiren 16 yıllık yorgun hükümeti ve Sayın Erdoğan’a da sandıkta bir ders vermeye karar vermiş. Sadece bizim söylemlerimiz ve başarımızla ile ilgili değil. Pazar günü büyük değişime Bolu’daki sanayi esnafı önemli katkılar verecek” diye konuştu. Ayrıca, Bolu basınına da seçim çalışmaları süreci için teşekkür eden Özcan, “Bu arada Bolu’daki basına teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızı ciddi bir şekilde takip etti, objektif vermeye çalıştı. O anlamda partililerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“HAKLIYIZ, GÜÇLÜYÜZ VE KAZANACAĞIZ”

CHP Bolu Milletvekili adayı Özer Özcan, artık değişimin net bir şekilde fark ettiklerini kaydetti. Özcan, “İktidara gümbür gümbür geliyoruz” diyerek; “Bolu basınına teşekkür etmek isterim.Türkiye’de örneği görülmemiş bir şekilde hakkaniyete uygun olarak bizlerin sesi oluyorlar. Bu, buradaki esnafın sesi, bu esnafı doyuran nakliyecinin sesi olmak anlamına geliyor. Bizler kapı kapı dolaşıyoruz ve fark ediyoruz ki; artık bir değişim var. Haklıyız, güçlüyüz ve kazanacağız. Ancak panik içindeler. Bütün milletvekili seçilemediği halde bakan yardımcısı yaptıkları makam arabaları ve makam sahipleri ile birlikte seçim alanlarında haksız bir rekabetin içindeler. Biz sizlerin verdiği destek ile halkın desteği ile iktidara gümbür gümbür geliyoruz. Elbette ki bu genelde ve ulusal olarak yaptığımızı Cumhurbaşkanlığı değişimi ve milletvekilliğinde parlamentodaki değişimi yerelde de takip edeceğiz. Haksız bir şekilde belediyenin unsurlarını kullanarak sanki burayı Adalet ve Kalkınma Partisinin bayrakları ile donatıp belediyenin olanaklarını onlar için kullananları da değiştireceğimiz zaman gelecek. Korksunlar geliyoruz yakındır” şeklinde konuştu.

“BARIŞACAĞIZ, BÜYÜYECEĞİZ VE BÖLÜŞECEĞİZ”

CHP Bolu 3. Sıra milletvekili adayı Cahit Çıngı, seçime 3 gün kala iktidarın panik içerisinde olduğunu ifade etti. Çıngı; “3 günümüz kaldı ama bu 3 gün içerisinde iktidarın net bir şekilde paniklediğini görüyoruz. Cumhurbaşkanının yüzüne bu moralsizlik yansımış. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’de söyledi, yorumlarında sıkıntı var. Bir tıp hekimine ihtiyacı olduğu yönünde vurgu yaptı. 15 yıl önce fırının, buzdolabının olmadığından bahsediyor. Acaba başka ülkelerde mi yaşıyoruz merak ediyorum. Gerçekten yorumlama konusunda sıkıntıları var. Bunu halkımız yaşıyor, görüyor. Sanıyorum 24 Haziran’da bu işe noktayı koyacak. Biz birlikte “barışacağız, büyüyeceğiz ve bölüşeceğiz” diyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“SİYASETÇİNİN EN BÜYÜK YANILGISI KENDİSİNİ OLDUĞUNDAN DAHA FAZLA GÖRÜP ONA İNANMAK”

Son olarak Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ise bu güne kadar yapılan seçim çalışmalarını değerlendirdi. Türkoğlu; “Partimizin adayları ve tüm unsurları gerçekten son derece yoğun bir şekilde çalıştılar. Siyaset alanındaki en büyük yanılgı, siyasetçinin yanılgısı kendisini olduğundan daha fazla görüp ona inanmak. AK Parti’de öyle bir hava var. 3-0 yapabileceğine inanıyor. Ben Pazar günü sandılar açıldıktan sonra konuşmak istiyorum. Sadece emek veren arkadaşlarıma, örgütümüzün bütün unsurlarına hem il başkanım adına hem de merkez ilçe başkanı olarak kendi adıma teşekkür ediyorum. Bu uğraşların Pazar akşamı oy olarak bize geri döneceğini sonra Türkiye’ye hizmet olarak yansıyacağını biliyorum” açıklamasında bulundu.  

Etiketler: