Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAADET PARTİSİNDEN KONVOYLA SEÇİM TURU

SAADET PARTİSİNDEN KONVOYLA SEÇİM TURU
Saadet Partisi Bolu milletvekili adayları seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında Karamanlı Mahallesinde toplanan araçları ile il ve ilçelerde şehir turu attı.


Konvoya, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, Saadet Partisi Milletvekili Adayları İsa Sayın, Davut Karahaydar ve partililer katıldı.

Seçim konvoyunun geçtiği cadde ve sokaklarda vatandaşlar alkışlayarak ve el sallayarak seçim konvoyuna ve Milletvekili Adayları İsa Sayın ve Davut Karahaydar’a destek verdi.

“İNSANLAR FİKRİNİ BEYAN ETMEKTE KORKUYORLAR”          

Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayı İsa Sayın, Konvoy öncesi seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulunan olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek; “Seçim çalışmalarımız Allaha şükür iyi gidiyor. Gittiğimiz birçok yerde olumlu tepkilerle karşılaşıyoruz. Tabi insanlar fikirlerini açıktan beyan etmekten açıkçası korkuyorlar ama biz onların desteklerini biliyoruz. Özel olarak bizimle iletişime geçenlerde var. Seçim çalışmalarımız seçime kadar artık konvoy şeklinde devam edecek. Araç üzerinde vekil adayları olarak halkımızı selamlayarak dolaşıyoruz. İlçelerimizi, Bolu merkezimizi dolaşacağız. Bugünde Dörtdivan ve Gerede’deyiz. Bu şekilde seçim çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

“HALKIMIZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR”

Saadet Partisi Bolu Milletvekili Adayı Davut Karahaydar; sevgi gösterileri olduğunu söyleyerek; “Şu an son günlerde konvoy halinde çalışmalarımız devam edecek. Halkımız büyük ilgi gösteriyor. Sevgi gösterileri var. Halkımıza çiçekler dağıtarak gönüllerini hoş tutmaya çalışıyoruz. İnşallah bizim için en hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

“DİP DALGA MEVCUT”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, seçim atmosferinin çok farklı sonuçlar yansıtacağını belirterek; “Son günlere doğru yaklaşıyoruz. Yaklaştıkça da Türkiye atmosferine Türkiye seçim havasına baktığımız zaman çok farklı şeyler olacağına inanıyoruz. Bunu görüyoruz, gözlemliyoruz. Bolu’da da aynı şeyler mevcut. Özellikle bizim genel başkanımızın dillendirdiği “dip dalga” mevcut. Bunu hissediyoruz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapılan mitinglerde gerçekten güzel bir atmosfer yakalanmış. İnsanlar görüşlerini açıklamıyor ve beyan etmiyorlar. Bu seçimin en büyük özelliği bunun sandığa yansıyacağına inanıyoruz. İnsanlar oylarını değiştirip inandıkları Saadet Partisine oylarını vereceklerine biz kalben inanmış durumdayız. Bu düşüncelerle seçim çalışmalarının sonuna geldik. İnşallah Pazar günü en hayırlı neticeleri alacağımıza inanıyor halkımıza da bu müjdeyi veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: