Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ADEM EVCİL ATATÜRKÇÜ....

ADEM EVCİL ATATÜRKÇÜ....
MHP Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil, Türkiye’de manşet olan ve sosyal medyada yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulan Atatürk ile ilgili sözlerine açıklık getirdi. Evcil, “Atatürk’ü atarsak, Türklüğe su katarsak, ite kemik atarsak gök girsin, kızıl çıksın!” şeklinde paylaşımda bulundu.
MHP Bolu 1. sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı bir toplantıda hakkında kara propaganda yapıldığını belirterek, “Öyle bir kara propaganda yapıyorlar ki bazen böyle duyduklarım karşısında şok oluyorum. Çocukluğum Kuran kurslarında geçti. Bolu İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Bütün öğrenim hayatımı Bolu’da tamamladım. Adam diyor ki Adem Başkan koyu solcuymuş, Atatürkçüymüş bunu söylüyor. Bunu söyleyen kim bunlar” sözlerini sarf ediyor.
Yaptığı bu açıklamanın görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından birçok ulusal yayın gazetede bu açıklamalar manşetlerde yer aldı. Evcil ise kendi sosyal paylaşım sitesinde videonun tamamını paylaşarak, “Bizim ne Atatürk Sevgimizi nede Müslümanlığımızı sorgulayacak kimse anasının karnından doğmamıştır. Kimse öküz altında buzağı aramasın. Buradan size ekmek çıkmaz.” ifadelerine yer verdi.
Evcil ayrıca, “Malumunuz 45 günlük bir zaman diliminde yoğun çalışma periyotunda yorula biliyoruz insanın doğasında bu var ve bazen bu yorgunluklar canlı yayın kazalarına yol açabiliyor. Sürçü lisan ettiysek tüm kamuoyundan özür dileriz. Lakin son seçim hattında konuştuklarımızı çarpıtmanın başka yönlere çekmenin size sağlayacağı hiç bir fayda yoktur. Suriyeliler meselesinde çözüm önerisi olmayanların konuyu ENSAR ve MUHACİR kavramlarına getirmesi neyse,
ATATÜRK ile ilgili konuyu da çarpıtmak aynı şeydir. Dolayısıyla biz Ensar ve Muhacirin ne olduğunu da, ne anlama geldiğini de biliriz! Atatürk sevgisinin ne olduğunu da!
Dolayısıyla buradan size ekmek çıkmaz. Bolu’ya dair ne projeniz var gelin onu konuşalım. Siyaset üstü saygı duyulması gereken kişiler ve kavramlar hepimizin başının tacı, geleceğimizin teminatıdır.
Atatürk’ü atarsak, Türklüğe su katarsak, ite kemik atarsak gök girsin kızıl çıksın!” sözleriyle kendini savundu.
 

Etiketler: adem evcil ataturkcu