Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP Yukarı Çarşı’da

CHP Yukarı Çarşı’da
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan ve partililer seçim çalışmalarına Yukarı Çarşı’da devam etti. Buradaki ziyarette, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Özcan ve CHP’liler, Pazar günü yapılacak seçimde destek istediler.

Seçim çalışmaları esnasında bir açıklama yapan Tanju Özcan, “Memnuniyetle görüyoruz, ülkenin geleceği için hayırlı olacağını düşünüyoruz değerlendiriyoruz.” diye konuştu.

CHP’nin seçim çalışmaları kapsamında son durağı Yukarı Çarşı oldu. Partilileri ile birlikte esnafları ziyaret eden CHP Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, destek istedi. Seçim çalışmaları devam ederken bir basın açıklaması yapan Özcan, “Son dört gün,  bizim umutlarımız artıyor. Daha umutlanıyoruz, vatandaşla her temasımızda bizim geçmişe göre daha da güçlendiğimiz bizi 16 yıldır yöneten AK Partinin hızlı bir düşüş içinde olduğunu görüyoruz. Memnuniyetle görüyoruz, ülkenin geleceği için hayırlı olacağını düşünüyoruz değerlendiriyoruz. Bugün de Yukarı Çarşı’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sabah Mengen’deydik, bir arkadaşımız Gerede’de bir başka arkadaşımız başka bir noktada hızlı bir şekilde çalışıyoruz, her şey güzel olacak.” dedi.

“Allah bu ülkeye bir daha şehit acısı yaşatmasın”

Son günlerde gelen şehit haberlerini de değerlendiren Özcan, “PKK’yı bitirdik diyenlerin bitirmediği, yalan söylediği açık bir şekilde ortaya çıkıyor. Terör örgütü ile üç dört yıl süren bir müzakere süreci vardı. Bu süreçte terör örgütünün maalesef güçlendiğini görüyoruz. Askerlerimiz için aileleri için, yüreğimiz parçalanıyor, çok üzülüyoruz. Ama maalesef bunlar, bunu söylemek istemiyorum ama bu ülkeyi yönetemeyen, terörle mücadele edemeyen iktidarın icraatlarının sonucudur. Allah bu ülkeye bir daha şehit acısı yaşatmasın.” diye konuştu.

CHP’nin seçim çalışmalarına eski Belediye Başkanları Yüksel Ceylan ve Necdet gören de destek verdi. Çalışmaların iyi gittiğini söyleyen Yüksel Ceylan, “Parti çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Artık ülke yeni bir seçim atmosferine girdi. Gerçekten bir hükümet değişikliği olacak. Eski siyasiler olarak milletvekillerimize ve partimize destek veriyoruz. Halkımızın da desteğini alacağımıza inanıyoruz, şimdiden iktidarımız hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

“Artık bir parti seçimi olmaktan çıktı”

Seçim çalışmalarına destek veren eski Belediye Başkanı Necdet Gören ise şöyle konuştu; “Biz de buradaki çalışmalarda arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu seçim kesinlikle bir parti seçimi değil, bir rejim seçimi. Ya bu rejime sahip çıkacağız, ya demokrasiye sahip çıkacağız ya da tası tarağı toplayıp tek bir kişiye vereceğiz. Vatandaşımız tercihini buna göre yapsın. Bu artık bir parti seçimi olmaktan çıktı, bir rejim seçimi olarak vatandaşın huzuruna geldi vatandaşın takdirine bırakıyoruz.”

Etiketler: chp yukari carsida