Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Türkiye, 2023 hedeflerine Erdoğan’la yol alacak”

“Türkiye, 2023 hedeflerine Erdoğan’la yol alacak”
AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Metin Vural, muhalefet partilerine yüklendi. 24 Haziran seçimlerine 4 gün kala sanayi ziyaretinde konuşan Vural, muhalefetin hizmetle değil yalan dolanla vatandaşın kapısını çaldığını belirterek “Ancak vatandaşlarımız biliyor ki; yaparsa yine AK Parti yapar. Aziz milletimiz inşallah 24 Haziran’da da ‘Durmak yok, yola devam!’ diyecek. Türkiye, 2023 hedeflerine Erdoğan’la yol alacak.” dedi.


AK Parti, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 4 gün kala çalışmalarını Bolu Sanayi Sitesi’nde sürdürdü. Dört koldan gerçekleşen çalışmalarda Milletvekili Adayı Metin Vural,  tüm işyerlerini gezerek sanayi esnafından destek istedi. 16 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin çağ atladığını vurgulayan Metin Vural,  Türkiye sanayisinin yeni dönemde daha da gelişeceğini kaydetti.

Yeni sanayi sitesinde kısa süre önce temel atarak mutlu sonla ulaşan esnaflar da  AK Parti’ye büyük destek verdi. Birçok esnaf zorlu süreçte Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkenin başında olmasını istediklerini belirtirken, bazı esnaflar da muhalefetin tutarsız tavrını eleştirerek “Reisle ve AK Parti ile yola devam’ dedi.

“Yeni Sanayi Sitesi hayırlı uğurlu olsun”

AK Parti Milletvekili Metin Vural, burada yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Bolu Yeni Sanayi Sitesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Vural, “Bildiğiniz üzere Sayın Başbakanımız kısa süre önce Bolu’ya geldi ve şehrimizin uzun yıllardır özlemini duyduğu 127,5 milyon yatırım bedelli Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nin temelini attı. Projenin tamamlanmasıyla birlikte esnafımız artık modern ve çok daha iyi koşullarda hizmet verecek. Ayrıca şehirde kötü görüntüye sebep olan sanayinin taşınmasıyla birlikte Bolu’muz da nefes alacak.  Esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Muhalefet partilerine yüklendi

Muhalefet gibi halkı hiçbir zaman boş vaatlerle ve yalanlarla kandırmadıklarını söyleyen Vural, “AK Parti demek hizmet demek, yatırım demek. Bizler halkımızın karşısına çıkarken yaptığımız hizmetlerle çıkıyoruz. Diğerleri de boş vaat ve tamamen yalan dolanla geliyor. Ancak vatandaşlarımız biliyor ki; yaparsa yine AK Parti yapar. Aziz milletimiz inşallah 24 Haziran’da da ‘Durmak yok, yola devam!’ diyecek. Türkiye, 2023 hedeflerine Erdoğan’la yol alacak” diye konuştu.

Etiketler: